En fazla 200 dolar bütçem var ve MSI anakartlarin 200 dolar alti olmasi dikkatimi cekti. Ryzen 7600 veya 7600X islemci kullanmayi dusunuyorum ama anakart kisminda kararsiz kaldim, cunku anakartin islemciyi desteklemeyecegi gibi bir endisem var.
Buy MSI PRO B650M-A WIFI AM5 AMD B650 SATA 6Gb/s DDR5 Ryzen 7000 Micro ATX Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Buy MSI MAG B650M MORTAR WIFI AM5 AMD B650 SATA 6Gb/s DDR5 Ryzen 7000 Micro ATX Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Buy MSI B650 GAMING PLUS WIFI AM5 AMD B650 SATA 6Gb/s ATX Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
www.newegg.com
Bu 3 anakarttan hangisi daha iyi? 7000 serisi destekli mi geliyor? Zira elimde baska AM5 islemci yok BIOS Update icin.
Eger en fazla 200 dolar bütçe araliginda daha iyi anakart oneriniz varsa lutfen oneriniz, Wi-Fi olmali ve 7000 serisi destegi ile gelmesi benim icin onemli etken.