Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Süleyman ilal

Çalışkan
Merhaba. MSI B840 Gaming Plus Wi-Fi anakart, Ryzen 7 8700F işlemci ve Team T-Force DDR5 RAM aldım. Montajını yaptım. Daha önce çalışır durumda olan RX580 8 GB ekran kartım vardı onunda montajını anakarta yaptım. Monitörü ekran kartına önce display kablosu ile bağladım görüntü alamadım. Sonra HDMI kablosu ile bağladım yine görüntü alamadım.

Anakart kutusu üzerinde Ryzen 9000 serisi için hazır yazıyor. Daha BIOS güncelleme yapmadım yapacağım. Benim sorum anakart ile ekran kartı uyumluluğu mu var. Teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Solda RAM slotlarının yanında DIMMA2 ve DIMMB2 yanında First yazıyor. Yani iki modül takıyorsanız o ikisini kullanmanız lazım. O ikisine takılı ise doğrudur.

Buna rağmen açılmıyorsa BIOS flashback ile son sürüme güncelleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20250511_110358.webp
    IMG_20250511_110358.webp
    310,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Solda RAM slotlarının yanında DIMMA2 ve DIMMB2 yanında First yazıyor. Yani iki modül takıyorsanız o ikisini kullanmanız lazım. O ikisine takılı ise doğrudur.

Çözüm

Çok teşekkür ederim çok memnun oldum

Recep bey çok teşekkür ederim ramleri a2 ve B2 ye taktım çalıştı bios güncellemeye gerek kalmadı

Son düzenleme: