MSI B850-P'den ASUS ROG Strix B850-G'ye geçilir mi?

ROG STRIX = PBO + Curve Optimizer, yani daha ince voltaj ayarı ve dengesi demek. Heatsink yapısı da daha iyi, yani VRM. M.2 SSD ve chipset soğutma alanında üst parçaları koymuş, bu konu da rahatlıkla MSI'nin 1 tık üstü diyebiliriz. Alınır.

Aradaki 2.900 TL'ye değer yani anladığım kadarıyla abi. Alıyorum öyleyse diken üstünde olmaktansa giriş Gigabyte kovalamaktansa buna geçiyorum. 10.700 zaten daha uyguna satılmamış hiç.

Aradaki 2.900 TL'ye değer yani anladığım kadarıyla abi. Alıyorum öyleyse diken üstünde olmaktansa giriş Gigabyte kovalamaktansa buna geçiyorum. 10.700 zaten daha uyguna satılmamış hiç.

Normalde B850'den B850 anakarta geçilmez de, senin durumun farklı, ilk başından bu ROG STRIX serisini almalıydın. Senin durum için geçilir diyebiliriz. Aradaki farka değer, her özelliği aynı bile olsa, daha stabil BIOS için yine geçilir.

MSI kullanırken kendimi her an sorun yaşayacakmışım gibi hissediyorum abi. Bunlardan kurtulabilmek için 2.900 TL gözümde hiç. Daha uygun ROG yok bakındım baya.

@RapidLemming955 @X99 @Ayhan Dönmez @Rustin Cohle geçtim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…