MSI B850M Gaming Plus Wi-Fi Ethernet sürücüsü nasıl kurulur?

mertowitch

Üyecik
PCI ven_14C3&dev_7925&cc_0280 donanım kodu.

MSI B850M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart. Ne yapmam lazım, ne indirmem lazım?

PCI ven_14C3&dev_7925&cc_0280 donanım kodu.

MSI B850M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart. Ne yapmam lazım, ne indirmem lazım?
Msi center indir ve gerekli tüm güncellemelerin orada bulunması lazım.

Kablolu internet erişiminde yoksa telefonu kablo ile kasaya bağlayarak mobil veri paylaşabilirsin.

Msi center indir ve gerekli tüm güncellemelerin orada bulunması lazım.

Kablolu internet erişiminde yoksa telefonu kablo ile kasaya bağlayarak mobil veri paylaşabilirsin.
Anakart yazılımları arkada açık olduğu sürece %1'leri etkiliyor genelde. Ayhan hocam önermiyor. Sadece yüklü olması bir şey yapmıyorsa driver yüklemek için indirilebilir.

Anakart yazılımları arkada açık olduğu sürece %1'leri etkiliyor genelde. Ayhan hocam önermiyor. Sadece yüklü olması bir şey yapmıyorsa driver yüklemek için indirilebilir.
Bir anda öneli bir bilgi geldi. Ben fan ve rgb kontrolü için açık tutuyordum ama kapatmak mı lazım. Genel oyun akıcılığımds hiçbir sorun olmasada %1 lerim yerlerde sürünüyormuş gibi görünüyor kağıt üzerinde. Cs de fps kilidi olmadan 380 fps alıyorum ve fps i 200 e kilitlediğimde %1 70-160 arası gidip geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…