MSI B850M-P & MSI Ventus RTX 4060 Ti sistemden gelen "bip" sesi

STEREO

Başarılı
Selam. MSI Pro B850M-P Wi-Fi AM5, Lexar Thor 6000MHz CL32 16+16 kit, MSI Ventus 2X RTX 4060 Ti 16 GB, High Power Performance Xtreme 1000W 80+Gold PSU parçalarına sahibim.

Biraz önce masaüstündeyken hoparlörlerden art arda kalın bir bip sesi geldi. Daha sonra bu bip sesleri hızlandı ve sonunda ekran kararıp geri geldi. Bu süreçte masaüstü bip sesiyle birlikte dondu ve ekran kararıp geldikten sonra düzeldi. Bu bip sesi sanki Counter-Strike oyununda bomba kurduktan sonra yavaş yavaş hızlanan bip sesine benziyordu ama ince tiz bir ses değil kalın bir sesti. Sizce ne gibi bir sorun olmuş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektromanyetik parazit benzeri bir durum yaşanmış gibi. Tekrarı olursa yakındaki cep telefonuna bakın çalmaya başlayabilir. Eski bilgisayar ve hoparlörlerde çok olurdu bu durum.
Eğer benzeri bir frekans karmaşası değilse sebebi farklı çözümlere yöneliriz.

Ben pek bağlantı kuramadım açıkçası. Konu sahibi ekranın donduğunu ve siyah ekrana düşüp geri geldiğini söylüyor, bahsettiğiniz olay buna sebep olabilir mi ki? Bana çok olası gelmedi.

Ben ekran kartından kaynaklanan bir problem olduğunu düşünüyorum. Daha önce benzerini yaşamıştım, bahsedildiği gibi önce ekran donup sonra gidip gelmişti. Ekran kartından dolayı oluyor.

Selamlar. Benim şüphelerim de o yönde. Daha önce araştırdığınızı söylemişsiniz. Sizce bu senaryoda ekran kartında ne gibi sıkıntılar olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…