zirzop Çalışkan Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Çözümler 1 Beğeniler 3 12 Temmuz 2025 #1 Merhaba. BIOS'u güncellemek istedim fakat M-Flash aracına girip USB'den dosyayı seçtiğim zaman resimdeki hatayı veriyor. Sebebi nedir acaba yardımcı olacak var mı? Unable to start a Secure Flash session, update will be ignore! If this file come frome MSI, please contact with MSI. Error Code: 40000001 Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2025
Merhaba. BIOS'u güncellemek istedim fakat M-Flash aracına girip USB'den dosyayı seçtiğim zaman resimdeki hatayı veriyor. Sebebi nedir acaba yardımcı olacak var mı? Unable to start a Secure Flash session, update will be ignore! If this file come frome MSI, please contact with MSI. Error Code: 40000001 Genişletmek için tıkla...
Çözüm zirzop 12 Temmuz 2025 BIOS'un bir önceki versiyonunu yükleyip tekrar son sürümü yükledim. Bir sıkıntı olmadı. Başına gelen olursa deneyebilir. Teşekkürler.
BIOS'un bir önceki versiyonunu yükleyip tekrar son sürümü yükledim. Bir sıkıntı olmadı. Başına gelen olursa deneyebilir. Teşekkürler.
Ehwenisher 41 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.674 Çözümler 8 Beğeniler 2.499 Yer Kaer Morhen 12 Temmuz 2025 #2 Anakart modeli nedir? Doğru dosyayı indirdiğinize emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS zirzop Çalışkan Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Çözümler 1 Beğeniler 3 12 Temmuz 2025 #3 Ehwenisher dedi: Anakart modeli nedir? Doğru dosyayı indirdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... MSI B850 GAMING PLUS WIFI dosya doğru da hata veriyor Artı 0 Eksi
Ehwenisher dedi: Anakart modeli nedir? Doğru dosyayı indirdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... MSI B850 GAMING PLUS WIFI dosya doğru da hata veriyor
Ehwenisher 41 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.674 Çözümler 8 Beğeniler 2.499 Yer Kaer Morhen 12 Temmuz 2025 #4 zirzop dedi: MSI B850 gamıng Plus Wi-Fi dosya doğru da hata veriyor. Genişletmek için tıkla... USB disk formatını değiştirmeyi deneyebilirsiniz veya farklı diskte kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
zirzop dedi: MSI B850 gamıng Plus Wi-Fi dosya doğru da hata veriyor. Genişletmek için tıkla... USB disk formatını değiştirmeyi deneyebilirsiniz veya farklı diskte kullanabilirsiniz.
KS KS zirzop Çalışkan Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Çözümler 1 Beğeniler 3 12 Temmuz 2025 #5 BIOS'un bir önceki versiyonunu yükleyip tekrar son sürümü yükledim. Bir sıkıntı olmadı. Başına gelen olursa deneyebilir. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
BIOS'un bir önceki versiyonunu yükleyip tekrar son sürümü yükledim. Bir sıkıntı olmadı. Başına gelen olursa deneyebilir. Teşekkürler.