Mstfkr

Uzman
Herkese merhaba,

MSI Bravo 15 dizüstü bilgisayarını kullanmaktayım. Bu sabah bir anda kendiliğinden kapandı ve hiç tepki vermedi. İçini açıp bataryasını söktüğümde sorun çözülmüş gibiydi. Fişe takılı olarak kullanabiliyorum şu an fakat bu yine kendi kendine kapanmaya başladı. Yeniden çalıştırabiliyorum. Bu sorunun kaynağı tam olarak nedir acaba yardımcı olabilir misiniz?

Herkese merhaba,

MSI Bravo 15 dizüstü bilgisayarını kullanmaktayım. Bu sabah bir anda kendiliğinden kapandı ve hiç tepki vermedi. İçini açıp bataryasını söktüğümde sorun çözülmüş gibiydi. Fişe takılı olarak kullanabiliyorum şu an fakat bu yine kendi kendine kapanmaya başladı. Yeniden çalıştırabiliyorum. Bu sorunun kaynağı tam olarak nedir acaba yardımcı olabilir misiniz?

Core Temp indir sonra cinebech de kur Microsoft Store'den test yap eğer yaparken kapanıyorsa sıcaklıktan.

Sicaklikla alakali sorunuz var bakim yaptirmaniz gerek 95 derece normal değil o yüzden kapanıyor.
95 derece max sicaklik bazi laptoplar 100 derecede calisiyor ama tabi tam ozelliklerini belirtmesi lazim. Ayrica arkadas bataryayi cikardiktan sonra sorunu cozdugunu soyluyor. Sorun %50 ihtimalle sarj cihazinda. @Mstfkr

Pump out oluyordur macun bakımı yaptır. Turbo fanda çalıştır kapanmazsa sıcaklık yüzünden benimde oyun oynarken kapanıyor turbo fanı açmazsam.

95 derece Max sicaklik bazi laptoplar 100 derecede calisiyor ama tabii tam ozelliklerini belirtmesi lazim. Ayrica arkadas bataryayi cikardiktan sonra sorunu cozdugunu soyluyor. Sorun %50 ihtimalle şarj cihazinda. @Mstfkr

Şarj cihazı ile alakası yok öyle olsa bir anda kapanmaz uyari verir batarya 10 saniyede olsa gosterir onu.