MSI Center açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neomessi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 284

neomessi

Becerikli
Arkadaşlar, normalde kullanıyordum MSI Center ama formattan sonra normal yine Microsoft Store'dan indirdim ama açılmıyor artık. Tıklayınca direkt hiçbir şey olmuyor hata falanda yok sadece açılmıyor. Sil-yükle, sıfırla, onar ya da yönetici olarak calistir hiçbiri ise yaramadi ve gorev yöneticisinde de tıkladığımda 2 saniye gözüküp gidiyor. Hizmetler kisminda falanda onunla alakali bir şey yok.

Kendi OEM imajı olmadığı için olabilir.

Formattan önce kendi imajı olduğundan açılır. Kurtarma bölümü de olur. Ama format sonrası silmişseniz kurtarma bölümünü çalışma ihtimali çok düşük.

Tüm driverleride kurun bir de öyle deneyin. Ama manuel olarak ve siteden.

MSI Recovery ile deneyin. Öyle format atın.

Format sırasında tüm ayrilmis bölümleri sildim. Driverilarida manuel olarak tekrar kurdum msi sitesinden acilmiyor yinede. Dragon center da denedim o da aynı cok sacma geldi boyle olmasi daha baska zaman formatta da ayni sekilde sildim ama ilk defa oldu bu. Mystic Light lazim ama baska turlude yok ya dragon ya center.

Çok normal. Attığım link ile geri yüklemeyi deneyin. Eğer olmazsa alternatif. Ama tekrar format lazım. İlk aldığınızda içinde Windows yüklü müydü?

Overclock yapıyor musun hiç BIOS`tan? Uygulamalar stabil olmuyor açılmıyordu bende de bazen o yüzden olabilir.

Çok normal. Attığım link ile geri yüklemeyi deneyin. Eğer olmazsa alternatif. Ama tekrar format lazım. İlk aldığınızda içinde Windows yüklü müydü?
Hayır, bu arada laptop değil masaüstü anakart MSI.

Overclock yapıyor musun hiç BIOS`tan? Uygulamalar stabil olmuyor açılmıyordu bende de bazen o yüzden olabilir.
Hayır, ramler icin xmp açmak disinda hic bir şey degistirilmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…