nakoicve

Uzman
Arkadaşlar merhaba. İnternette güncel bilgi bulamadım. MSI Center'da ne gibi ayarlar yapmalıyım? Sadece oyun oynamak için bilgisayarımı kullanıyorum.
  • Kullanıcı Senaryosu kısmında yazılım denetim modu CPU diye bir ayar var onu açmalı mıyım?
  • Soğutma Sihirbazı BIOS Mod'da böyle mi kalmalı, yoksa Follow MSI Center Mod'u mu işaretlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Center çok sorunu bir yazılım, uğraşma fazla çalışan ayarlarını da bozar. Fan curve yapacaksan BIOS'tan yap MSI Center programını da kaldır.

Masaüstü

MSI PRO A620M ankart
Ryzen 5 7500F
5060 TI

MSI Center çok sorunu bir yazılım, uğraşma fazla çalışan ayarlarını da bozar. Fan curve yapacaksan BIOS'tan yap MSI Center programını da kaldır.
Öyle mi diyorsunuz peki kaldırtıktan sonra herhangi bir problem ile karşılaşır mıyım ? veya ne gibi ayarlar yapmam lazım ve ne gibi sorunları var yazılımın ? yapay zeka diye bir şeyi var onu açtım oyunlarda yüksek performansa alıyor boştayken dengeliye alıyor otomatikman bu olayı hoşuma gitti

Masaüstü

MSI PRO A620M ankart
Ryzen 5 7500F
5060 TI

Öyle mi diyorsunuz peki kaldırtıktan sonra herhangi bir problem ile karşılaşır mıyım ? veya ne gibi ayarlar yapmam lazım ve ne gibi sorunları var yazılımın ? yapay zeka diye bir şeyi var onu açtım oyunlarda yüksek performansa alıyor boştayken dengeliye alıyor otomatikman bu olayı hoşuma gitti
Sıkıntı olmaz.

Gercekten daha kotu bir anakart yazilimi gormedim bende. Kasa ici rgbleri ayarlayip baslangicta calistiri kapattim hem RGB'ler sorunsuz calisiyor hem de program ayrica acik durmuyor silmek yerine bu sekilde de mantikli.