Darkware

Becerikli
Arkadaşlar Windows 11 LTSC 2021 64 Bit işletim sistemi kuruyorum.

Öncelikle ISO'yu yazarken

H7fEHD6.png

Görselde göründüğü gibi hata aldım, ne yapmam lazım? Bunu atlasak da sıkıntı olmadığıyla ilgili bir duyum almıştım.

rPE7MVt.png

Konu başlığı olarak da bu ayarlar nasıl olmalı, düzgün mü? Sistem bileşenlerimi yazıyorum:

i5-12400F
AMD RX 6600
H610M K D4
XPG 2x8 3200 MHz RAM

Hatayı görmezden gelip devam edebilirsiniz:

Sisteminiz Windows 11 için zaten uygun. "Çevrim içi Microsoft hesabı gereksinimini kaldırın.", "Veri toplamayı devre dışı bırak" ve "BitLocker otomatik cihaz şifrelemesini devre dışı bırakın" seçili olması yeterli.

Hatayı görmezden gelip devam edebilirsiniz:

Sisteminiz Windows 11 için zaten uygun. "Çevrim içi Microsoft hesabı gereksinimini kaldırın.", "Veri toplamayı devre dışı bırak" ve "BitLocker otomatik cihaz şifrelemesini devre dışı bırakın" seçili olması yeterli.
Hocam bir sorum olacak. Format USB'sini hazırladım. İçerisine ZIP dosyası atsam sıkıntı çıkar mı?

Mevcut oluşan dosyaları silmeyin yeterli. Ekstra dosyalarınızı atabilirsiniz. Windows Setup, bu dosyaları görmezden gelir.
Hocam belki bilginiz olmayabilir ama özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum üstteki linkdeki isoda sistemime göre mod umu originalımı kullanmalıyım bilgisayarıma göre hangisi mantıklı

Hocam belki bilginiz olmayabilir ama özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum üstteki linkdeki isoda sistemime göre mod umu originalımı kullanmalıyım bilgisayarıma göre hangisi mantıklı
@Vavien.,

Hash'i başka hiçbir yerde bulunmayan bir şeyi ben kendim kullanmam.
İçeriğin yarısı zaten üyelik istiyor. Böyle sitelerden zorunlu olmadıkça bir şey edinmem.

Mod sistem deyip açıklama yapmışlar. Yorum yapayım. Ban yememek için hakaret kullanmayacağım ama herhalde anlaşılır.
  • Recovery bildiğim kadarıyla rahat rahat güvenli mod falan açmada işe yarıyor. Kapatmak çok akıllıca.
  • Kendi tecrübeme göre Edge kaldırma işlemleri eninde sonunda ufak da olsa sorunlara yol açıyor.
  • Ayrı bir şey kullanılmayacaksa Defender iyi bir şey. Keza SmartScreen de öyle.
  • Eski bileşenler ne bilmiyorum.
  • UAC kapatmak çok akıllıca.
  • Gereksiz servisler deyip değişik değişik şeyleri kapatanlar var. Liste verilmeli.
Bu yüzden vakit ayırıp internetteki araçlarla kendi ISO'nuzu oluşturmanızı tavsiye ediyorum. Bayağı bir şeyi kurum sonrası pek zorlanmadan değiştirebiliyorsunuz.

Sisteminiz yeterince güçlü. Her haltı yiyebilir.