K kamiqq 2 Çalışkan Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 60 Beğeniler 10 Pazartesi 20:54 #1 MSI Crosshair 16HX AI D2xwgkg laptopum LoL ve Valorant'ta falan çok ısınmıyor. Ama CS oynarken ve geçen mesela A Way Out oynuyordum, 95+ derecelere çıkıyor. Fazla mı ve fazlaysa azaltmak için ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 21:04
MSI Crosshair 16HX AI D2xwgkg laptopum LoL ve Valorant'ta falan çok ısınmıyor. Ama CS oynarken ve geçen mesela A Way Out oynuyordum, 95+ derecelere çıkıyor. Fazla mı ve fazlaysa azaltmak için ne yapmalıyım?
ProfTech 42 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.142 Çözümler 3 Beğeniler 1.776 Bugün 12:01 #21 kamiqq dedi: Hocam başka bir uygulamadan değiştireyim mi işlemci watt sınırını falan? Genişletmek için tıkla... Bence bakim yaptir. Artı 0 Eksi
kamiqq dedi: Hocam başka bir uygulamadan değiştireyim mi işlemci watt sınırını falan? Genişletmek için tıkla... Bence bakim yaptir.
KS KS K kamiqq 2 Çalışkan Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 60 Beğeniler 10 Bugün 12:18 #22 ProfTech dedi: Bence bakim yaptir. Genişletmek için tıkla... Cihazı alalı 5-6 ay olmuşken de böyleydi ki gerekirse onu da yaptırırım da işlemciye sınır koyun demiştiniz ya kaç watt koymalıyım? Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Bence bakim yaptir. Genişletmek için tıkla... Cihazı alalı 5-6 ay olmuşken de böyleydi ki gerekirse onu da yaptırırım da işlemciye sınır koyun demiştiniz ya kaç watt koymalıyım?
ProfTech 42 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.142 Çözümler 3 Beğeniler 1.776 Bugün 12:19 #23 kamiqq dedi: Cihazı alalı 5-6 ay olmuşken de böyleydi ki gerekirse onu da yaptırırım da işlemciye sınır koyun demiştiniz ya kaç watt koymalıyım? Genişletmek için tıkla... Throttlestop programi ile yapabilirisn bunu ayrica. Youtube'dan nasil kullanilir bakabilirsin. Artı 0 Eksi
kamiqq dedi: Cihazı alalı 5-6 ay olmuşken de böyleydi ki gerekirse onu da yaptırırım da işlemciye sınır koyun demiştiniz ya kaç watt koymalıyım? Genişletmek için tıkla... Throttlestop programi ile yapabilirisn bunu ayrica. Youtube'dan nasil kullanilir bakabilirsin.
KS KS K kamiqq 2 Çalışkan Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 60 Beğeniler 10 Bugün 12:21 #24 ProfTech dedi: Throttlestop programi ile yapabilirisn bunu ayrica. Youtube'dan nasil kullanilir bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını öğrendim throttlestopdan normal değerler pl1 100 pl2 130 mus onları kaç yapmalıyım diye sormak istemiştim. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Throttlestop programi ile yapabilirisn bunu ayrica. Youtube'dan nasil kullanilir bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını öğrendim throttlestopdan normal değerler pl1 100 pl2 130 mus onları kaç yapmalıyım diye sormak istemiştim.