OverallTaken

Uzman
Merhaba dostlar, yurt dışında bir tanıdığım var ve aşağıdaki laptop 65.000 gibi bir fiyata geliyor. Full Rust ve CS, LoL oynuyorum o yüzden işlemcisi çok iyi bir laptop lazım. Sizce alınır mı? Yoksa TR'de daha iyileri var mıdır? (Tax Free yok ama fiyatlar fiziksel mağazalarda daha ucuz.) 2K 300Hz monitörüm var doldurmasını istiyorum.

Hocam tek 1. seçenek yok ki 3 tane attım zaten. GameGaraj modelinden almanız daha mantıklı. Laptop konusunda başarılılar. MSI pek önermem ben.

Hocam direkt MSI önermem deyip olmuyor ki ama sebebiniz olmalı. MSI zaten Thin, Cyborg bunlar bence de alınmaz, katılıyorum ama Crosshair gayet orta-üst seviye modellerinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameGaraj X5T/X7T cihazlarda bazı saçma sapan hatalar olabiliyor. Sezarın hakkı sezara hata olmazsa güzel çalışıyor ama hatalar başladı mı saç baş yolduruyor. R9T modellerinde ise MT7920 ve MT7922 denen illet Wi-Fi-Bluetooth kartı var ki, biz halen daha onun sorunları ile cebelleşiyoruz. Sırf bu yüzden R9T bir laptop sahibine Intel Wi-Fi kartı temin etmem gerekecek.

GameGaraj X5T/X7T cihazlarda bazı saçma sapan hatalar olabiliyor. Sezarın hakkı sezara hata olmazsa güzel çalışıyor ama hatalar başladı mı saç baş yolduruyor. R9T modellerinde ise MT7920 ve MT7922 denen illet Wi-Fi-Bluetooth kartı var ki, biz halen daha onun sorunları ile cebelleşiyoruz. Sırf bu yüzden R9T bir laptop sahibine Intel Wi-Fi kartı temin etmem gerekecek.

Daha önümde süre var, araştırıyorum şu an sadece. Mantıklı bir model bence Crosshair.

Problem sadece Wi-Fi kartı ile çözülebilecek bir problemse kafaya takılacak bir şey değil yeter ki başka problemi olmasın bazı diğer sözde köklü firmalar gibi. GameGaraj bazı cihazlarını MSI bazı cihazlarını ise Tongfang firmasına ürettiriyor. Eğer bir gün tekrar gaming laptop alacak olursam GameGaraj veya Monster. Zamanında sorunlu cartlı curtlu demişlerdi Monster'a. Ben gittim ASUS aldım. Benimle birlikte Monster alan arkadaşların cihazları 1 kez arıza vermedi. Benim cihazın belki 15 tane servis kaydı var. ASUS TUF gaming kullanıyorum. Bir daha asla. Marka takıntınız var mı bilmiyorum ama olmaması daha iyi. Aldığın ürünün servis kalitesi çok önemli. Çok fazla şikayet var bu markaların servisleriyle ilgili. Bütçe 65k mı yoksa esneyebilir mi onu da belirtir misiniz?

Ayrıca buraya göz gezdirmelisiniz: https://cihaz.tv/gunun-laptop-onerileri/