Problem sadece Wi-Fi kartı ile çözülebilecek bir problemse kafaya takılacak bir şey değil yeter ki başka problemi olmasın bazı diğer sözde köklü firmalar gibi. GameGaraj bazı cihazlarını MSI bazı cihazlarını ise Tongfang firmasına ürettiriyor. Eğer bir gün tekrar gaming laptop alacak olursam GameGaraj veya Monster. Zamanında sorunlu cartlı curtlu demişlerdi Monster'a. Ben gittim ASUS aldım. Benimle birlikte Monster alan arkadaşların cihazları 1 kez arıza vermedi. Benim cihazın belki 15 tane servis kaydı var. ASUS TUF gaming kullanıyorum. Bir daha asla. Marka takıntınız var mı bilmiyorum ama olmaması daha iyi. Aldığın ürünün servis kalitesi çok önemli. Çok fazla şikayet var bu markaların servisleriyle ilgili. Bütçe 65k mı yoksa esneyebilir mi onu da belirtir misiniz?

Ayrıca buraya göz gezdirmelisiniz: https://cihaz.tv/gunun-laptop-onerileri/

Wi-Fi en küçük problemimiz bu arada. Çok enteresan hataları var, çözebiliyor muyuz? Bir şekilde her gün yeni bir çözüm keşfediyoruz. Genel olarak kontrol merkezi yazılımı kötü. Ve özellikle X5T'nin BIOS'u hayatımda gördüğüm en amaçsız BIOS olabilir, neredeyse hiçbir şey yok. Güncelleme de almamış hiç. R9T modelleri güncelleme almış ama X5t ve X7T için bir güncelleme hâlâ yok gibi.

Ama düzgün çalışırsa dediğim gibi pek sıkıntı çıkarmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım olarak iyi olsa da kasa ve soğutma olarak iyi değil. Genel kanı bu yönde, onlara takılmazsan alınır. MSI istiyorsan Vector bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam tersi, yuksek butcede MSI laptop alınır.

@OverallTaken HP Omen serisine bakmani oneririm.

Hall sensor sorunu yok mu? Hocam ayrıca Lenovo Legion 5 var i7 14700HX RTX 5070 24 GB RAM 70k.

Donanım olarak iyi olsa da kasa ve soğutma olarak iyi değil. Genel kanı bu yönde, onlara takılmazsan alınır. MSI istiyorsan Vector bakabilirsin.

MSI Crosshair Lenovo Legion Acer Predator bakıyorum şu an. Ayrıca laptopu yükseltip soğutan standlar var ya onlardan alacağım.

Hall sensor sorunu yok mu? Hocam ayrıca Lenovo Legion 5 var i7 14700HX RTX 5070 24 GB RAM 70k.

MSI Crosshair Lenovo Legion Acer Predator bakıyorum şu an. Ayrıca laptopu yükseltip soğutan standlar var ya onlardan alacağım.
Var ama victus gibi cok degil belki satis sayisindan dolayi daha azda gozukuo olabilir ama tamir ediyorlar sonucta.