MSI Cyborg 15 B13WFKG-491XTR gaming laptop nasıldır?

757935

Uzman
Cihaz
MSI Cyborg 15
Arkadaşlar laptopum MSI Cyborg 15. Biraz ısınır dedikleri için 5 fanlı soğutucu aldım. Sizce bu laptopun performansı nasıldır?

Arkadaşlar laptopum MSI Cyborg 15. Biraz ısınır dedikleri için 5 fanlı soğutucu aldım. Sizce bu laptopun performansı nasıldır?

Eki Görüntüle 218976
Aldıktan sonra konu açmanın bir anlamı yok maalesef. 45W ekran kartı, rezalet tek fanlı soğutma, çok kötü bir paneli olan asla alınmaması gerek laptoplar listesinde tepeye oynayan bir model.

Ek olarak; fanlı soğutucuların pek bir olayı yok. Laptop ısınan havayı alt kısımdan tahliye ediyor, siz o havayı fan ile içeri ittiriyorsunuz. Ortalama bir stant yeterli.

Arkadaşlar laptopum MSI cyborg 15. biraz ısınır dedikleri için 5 fanlı soğutucu aldım. Sizce bu laptopun performansı nasıldır?

Eki Görüntüle 218976

Cyborg'lar 40-50W tgp ile geliyor Ultra Slim cihazlar tek fanlı memnun etmez oyun açısından tek amacı uzun batarya ömrü.

Arkadaşlar laptopum MSI cyborg 15. biraz ısınır dedikleri için 5 fanlı soğutucu aldım. Sizce bu laptopun performansı nasıldır?

Eki Görüntüle 218976

Normalinden %40'a kadar daha zayıf performans alırsınız ayrıca.

Hocam paneli neden kötü Peki? Benim bildiğim orta seviye bir panel.

Cyborg'lar 40-50W tgp ile geliyor Ultra Slim cihazlar tek fanlı memnun etmez oyun açısından tek amacı uzun batarya ömrü.

Normalinden %40'a kadar daha zayıf performans alırsınız ayrıca.

Hocam 45 +10 watt diyor. Peki ekran kartı yeteri kadar soğuyunca mı 10 watt ilave ediliyor?

Hocam paneli neden kötü peki? Benim bildiğim orta seviye bir panel.

%45 NTSC bir panel bu da ~%62.5 sRGB eder renk kapsamasıdır yani %100 sRGB renklerin tümünü kapsarken %62.5 sadece bu kısmını kapsar renkler daha kötüdür ben %49 sRGB kullanıyorum mesela renkler pek iyi değil doğruluk olarak %62.5 daha iyi olsa da en az %100 sRGB istiyoruz artık renkler kötü gözükür normalden canlılık zayıftır.

Hocam paneli neden kötü peki? Benim bildiğim orta seviye bir panel.

Hocam 45 +10 watt diyor. Peki ekran kartı yeteri kadar soğuyunca mı 10 watt ilave ediliyor?

VRM'ler rahatladığında Max 55W'e kadar çıkabilir demek.

Crossflash ile 115W mod yüklenebilir ancak VRM'ler, adaptör ve soğutma yetersiz kalır 85W mod denenebilir.

Laptop havayı altdan değil, yanlardan veyahut arka kısımdan verir; %90 böyledir ve bu modelde de böyle.

Alt taraftan soğuk havayı alıp, yanlardan sıcak verir; bu yüzden de yumuşak zemine konulmaması söylenir ve fanlı tutucuların numarası büyüktür.

Hocam watt yükseltme anakarta zarar vermez mi? Hem şarj adaptörü de 120 watt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…