Detaylar
Kim cevapladı?MX6 ekran kartı için uygun bir macun değil.
Yük altındaki değerler önemli, macun pumpout yapınca GPU ile hotspot sıcaklığı arasında fark her geçen gün artar, 25 dereceye kadar fark normal kabul edilir.
Furmark testi yapıp değerleri paylaşın öyle bakalım.
@tugisnwrl
Yük altındaki değerler önemli, macun pumpout yapınca GPU ile hotspot sıcaklığı arasında fark her geçen gün artar, 25 dereceye kadar fark normal kabul edilir.
Furmark testi yapıp değerleri paylaşın öyle bakalım.
@tugisnwrl
MX6 ekran kartı için uygun bir macun değil.
Yük altındaki değerler önemli, macun pumpout yapınca GPU ile hotspot sıcaklığı arasında fark her geçen gün artar.
@tugisnwrl
Şu an Resident Evil 3 remake girdim sonuçlar böyle.
Şu an problem görünmüyor, GPU ile hotspot arasındaki fark 25 derece üzerine çıkarsa, GPU sıcaklığında da bir miktar artış olursa macun pumpout yapmış demektir.
Macun yerine faz değişimli pad öneririm.
@tugisnwrl
Macun yerine faz değişimli pad öneririm.
@tugisnwrl
Şu an problem görünmüyor, GPU ile hotspot arasındaki fark 25 derece üzerine çıkarsa, GPU sıcaklığında da bir miktar artış olursa macun pumpout yapmış demektir.
Macun yerine faz değişimli pad öneririm GPU için.
@tugisnwrl
Ben bu ekran kartını 2. el olarak almıştım yani sadece macun değişimi yapılmıştı pad bakımı yapılmamış hiç kart sıfır alındığından beri, içini açtığımda da 1-2 tane pad de yırtık vardı.
Bahsettiğim faz değişimli pad normal pad değil, bir çeşit macun, macun yerine uyguluyorsunuz pumpout sorununu çözüyor.
Sizin bahsettiğiniz padler bellek ve mosfetleri soğutur, GPU ve hotspot ile alakalı değil, kartta VRAM sıcaklık sensörü varsa GPU-Z verilerini aşağıya kaydırın o da görünür.
@tugisnwrl
Sizin bahsettiğiniz padler bellek ve mosfetleri soğutur, GPU ve hotspot ile alakalı değil, kartta VRAM sıcaklık sensörü varsa GPU-Z verilerini aşağıya kaydırın o da görünür.
@tugisnwrl
Bahsettiğim faz değişimli pad normal pad değil, bir çeşit macun, macun yerine uyguluyorsunuz pumpout sorununu çözüyor.
@tugisnwrl
Kontrol ettim hocam fakat VRAM sıcaklıkları gözükmüyor, faz değişimli pad uygulaması kolay mıdır? Ayrıyeten dediğim gibi VRAM üzerindeki 1-2 tane pad yırtık gibiydi iyi bir bilgisayarcıda değiştirtsem veya kendim uygulayabilir miyim?
Uygulaması biraz ince iş istiyor, MX6 pumpout yapana kadar kullanın, belirttiğim değerlerden anlarsınız.
Yırtık olması çok sorun değil sakız gibi erimediyse işini yapar, pad değişimi maliyetli bir iş, farklı kalınlıklarda padler olabiliyor kartta, ayrı ayrı almak gerekiyor.
@tugisnwrl
Yırtık olması çok sorun değil sakız gibi erimediyse işini yapar, pad değişimi maliyetli bir iş, farklı kalınlıklarda padler olabiliyor kartta, ayrı ayrı almak gerekiyor.
@tugisnwrl
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-