Vermene gerek yok diyorsun 2 mesajdır etiketleyip cevap vermeye çalışıyorsun, ifade atmam için farklı bir fiyat söylemek zorunda değilim.
Tamamdır hocam tartışmaya gerek yok, hakkınızı helal edin.

Okan Hocam Amasya'dayim kartı vermeyi düşünüyorsanız :D
Ben nasıl güvenilir 2. elden uygun kart bulacağım yardımcı olun bana tanıdığınız bilgisayarcı vs. var mı?

Elimde MSI'ın Duke RTX 2080 ekran kartı bulunmakta ve ben bu ekran kartını çağımızın gerisinde kaldığı için satma kararı aldım sizce bu ekran kartını kaça satsam hem benim için hem de alıcı için iyi olur.
Ederi piyasada alıcı bulmak için max 8, hem alıcı için hem de senin için fiyat. 10 diye de fiyat biçersin 8 diye de. 7-7.5 civarına koyarsan alıcı bulursun da 8den öte zor.

Tamamdır hocam tartışmaya gerek yok, hakkınızı helal edin.

Okan Hocam Amasya'dayim kartı vermeyi düşünüyorsanız :D
Ben nasıl güvenilir 2. elden uygun kart bulacağım yardımcı olun bana tanıdığınız bilgisayarcı vs. var mı?
Bilgisayarcılara pek güven olmaz onların alacağını sanmıyorum.
WhatsApp Image 2025-05-19 at 21.55.20.webp

Daha iyileri senin olsun kardeşim. En güçlü bilgisayar kullandığın bilgisayardır bunu unutma.
Hocam ben şu an kullandığım sistemden memnunum. Allah'a şükür DDR5'e geçtim. Elimi attığım her oyunu oynayabiliyorum. M.2 SSD kullanamam diyordum onu da aldım. Daha ne olsun, 1080 8 GB bana yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör: