MeReKGs67

Uzman
FIFA 26 için hayatımda ilk defa oyun kolu alasım geldi. Neredeyse hiçbir bilgim yoktu oyun kolları arasında. En son araştırdığım kadarıyla MSI Force G20 V2'yi almaya karar verdim sahibinden üzerinden ikinci el olarak.

Bugün geldi kargom güzel bir şekilde ama sonra buradaki videoyu gördükten sonra keşke biraz daha fiyat koyup G30 alsaydım dedim, çünkü farkı sadece kablosuz olması değilmiş. Analogları ve tetikleri çok daha az hatalı. Videodaki dediklerinin hepsi gerçekleşti benim G20'de de.

Screenshot_214.webp

Screenshot_215.webp

Ben anlamadım. Bir yandan Hepsiburada'daki aynı ürünün yorumlarına bakıyorum 4,8 almış ve herkes çok beğenmiş ama böyle AVG error oranı var ilginç.

Manus AI'a bunu oyun performansımı nasıl etkileyeceğini sordum detaylıca anlattı özet olarak şunu dedi:

Özet​

Yani evet, bu %18'lik payın acısını en çok nişan almanın kral olduğu FPS oyunlarında çekersiniz. Ancak bu, sorunun sadece o türe özel olduğu anlamına gelmez. Hassas ve akıcı analog kontrol gerektiren her oyunda, az ya da çok bir "kalitesizlik" veya "odunsuluk" hissi yaratma potansiyeline sahiptir.​

Eğer ana odağınız The Witcher 3, FC 25, yarış oyunları veya benzeri türlerse, bu hatayı büyük ihtimalle hiç fark etmeden oyununuzu keyifle oynayabilirsiniz. Ama "Biraz da Call of Duty oynayayım" dediğinizde, kontrolcüyü duvara fırlatma isteği duyabilirsiniz.​

Son düzenleme:
İade edin joystickleri bozuk. Normalde %1 civarı hata payı vermesi lazım. Aynı üründen bende vardı değişim yaptırdım %0.5 veren ürün gönderdiler.

İade edin joystickleri bozuk. Normalde %1 civarı hata payı vermesi lazım. Aynı üründen bende vardı değişim yaptırdım %0.5 veren ürün gönderdiler.
Hocam nasıl olabilir videodaki ürün de mi bozuk o zaman? G30'da bile %3 %4 avg error çıkıyor. Sıfır G20'de %18 çıkıyor. Ben ikinci el aldım bende de %16 falan çıkıyor.

çok takılmama gerek yokmuş 2500 liralık güncel fiyatı olan Pusat da bile %21'lik ölü nokta çıkmış ve adam pasımın yanlış gittiğini falan hiç görmedim diyor çok da takılacak bir şey yokmuş FPS oyunu oynamam zaten bunla işkence gibi gelir klavye ve fareye kıyasla maç oyunları için aldım 1000 liraya miss

Bir de bi XBOX tarzı kol olduğu için şöyle bir sıkıntı var. Sol analog daha yukarıda olduğu baş parmağım daha yukarıda konumlanıyor ve dolayısıyla işaret parmağımla LB'ye basmak zor oluyor

Son düzenleme:
Hocam nasıl olabilir videodaki ürün de mi bozuk o zaman? G30'da bile %3 %4 AVG error çıkıyor. Sıfır G20'de %18 çıkıyor. Ben ikinci el aldım bende de %16 falan çıkıyor.

Çok takılmama gerek yokmuş 2500 liralık güncel fiyatı olan Pusat da bile %21'lik ölü nokta çıkmış ve adam pasımın yanlış gittiğini falan hiç görmedim diyor çok da takılacak bir şey yokmuş FPS oyunu oynamam zaten bununla işkence gibi gelir klavye ve fareye kıyasla maç oyunları için aldım 1000 liraya miss.

Bir de bir Xbox tarzı kol olduğu için şöyle bir sıkıntı var. Sol analog daha yukarıda olduğu baş parmağım daha yukarıda konumlanıyor ve dolayısıyla işaret parmağımla LB'ye basmak zor oluyor.

Bana yeni gönderdikleri ürün GC30V2 olamayacağına göre yaşadığım doğrudur diye düşünüyorum. Değişimi ses bile etmeden yaptılar.

Demek ki videodaki arkadaşın eline de hatalı ürün gelmiş.

Bir de bu L1 r1 ve L2 r2'ye basmak için hem işaret hem orta parmak mı kullanılıyor Xbox kollarda? Siz nasıl tutuyorsunuz.

Şu an elimde bulunmamakta genelde hangisi denk gelirse onunla basıyordum. L2 ve R2 tuşlarını beğenmediğimi söyleyebilirim.