ploveny

Başarılı
Bu iki üründen birini tercih edecek olsanız hangisini tercih ederdiniz? G2412F modelinde kronik sorunlar var sanırım ama emin değilim. Bu 2024 versiyonu olduğu için düzeltildiğine dair yorumlar da okumuştum yardımcı olursanız sevinirim.

MSI G244F E2

MSI G2412F

Hocam itopya'dan monitör almıştım ürüne değişim verildi. Ürün stokta olmadığı için muadili bir şey önerecekler veya ürünü aldığım fiyatından kupon tanımlayıp üstüne ekleme yaparak alabileceğimi söylediler veya para iadesi alabilirmişim. Açıkçası üstüne pek ekleme yapmak istemiyorum ondan dolayı bu iki modeli atmıştım. Teşekkürler yorumunuz için.

Hocam İtopya'dan monitör almıştım ürüne değişim verildi. Ürün stokta olmadığı için muadili bir şey önerecekler veya ürünü aldığım fiyatından kupon tanımlayıp üstüne ekleme yaparak alabileceğimi söylediler veya para iadesi alabilirmişim. Açıkçası üstüne pek ekleme yapmak istemiyorum ondan dolayı bu iki modeli atmıştım. Teşekkürler yorumunuz için.

Aldığınız monitör neydi? Önerdikleri monitörler pek iyi değil çünkü.

G24F-2 vardı bende. Onlar önermedi bu modelleri İtopya da ben baktığım zaman bunlar biraz öne çıkıyordu ondan dolayı bu modelleri attım.

İtopya ara sıra AOC'u satışa koyuyor. Aynı modeli yine satışa çıkarırlarsa onu talep et. Muadil olarak o var çünkü. Attığın monitörler seninkinden çok daha kötü. Renk gamutu, kontrast ve parlaklık olarak seninki çok daha iyi. İyi bir monitör var mış elinde.

İtopya ara sıra AOC'u satışa koyuyor. Aynı modeli yine satışa çıkarırlarsa onu talep et. Muadil olarak o var çünkü. Attığın monitörler seninkinden çok daha kötü. Renk gamutu, kontrast ve parlaklık olarak seninki çok daha iyi. İyi bir monitör var mış elinde.
Benimkinin baya kronik sorunları var mış 3 defa garantiye yolladım ben paneli sıkıntılı gibi duruyor modelin. Teşekkürler yorumun için.