EnesK01

Uzman
MSI G244F E2 bu monitörü almayı düşünüyorum nasıldır sizce? Şu an kullandığım bozuk. 5K Max çıkabileceğim bütçem. Alternatif olarak Asus TUF Gaming VG249Q3A düşünüyorum. Ancak şu an kullandığım monitör Asus VP228 ve çabuk bozuldu göz yakmaya başladı. Benimkisi eski ama yine de ASUS pek güven vermiyor hala benzer modellerini satıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam büyük farkları nedir çok hakim değilim? MSI Rapid IPS'miş. Bir de Lenovo'nun parlaklığı çok düşük demişsiniz incelemenizde. Bütçe çıkıp AOC 24G42E almak daha mı mantıklıdır? Onunda pivot özelliği yok ama.

Rapid IPS pazarlama stratejisi. G244F E2 de 265CD çıkıyor incelemede. Bu da oldukça düşük bir değer. Lenovo'nun incelemesini hazırladığım sıra ikinci inceleme videosundan haberim yoktu. Onda da 294CD çıkmış Lenovo. Yani 237-294CD arasında bir değer bekleyebilirsiniz. Lenovo'yu önermemin sebebi bütçesindeki en yüksek renk gamutuna sahip olan model olması. Ayrıca pivot ve yükseklik ayarı mevcut. AOC ise renk gamutu, kontrast ve parlaklık bakımından daha iyi çıkıyor. G244F E2 ise her alanda düşük seviye olduğu gibi pivot ve yükseklik ayarı da yok.

Rapid IPS pazarlama stratejisi. G244F E2 de 265CD çıkıyor incelemede. Bu da oldukça düşük bir değer. Lenovo'nun incelemesini hazırladığım sıra ikinci inceleme videosundan haberim yoktu. Onda da 294CD çıkmış Lenovo. Yani 237-294CD arasında bir değer bekleyebilirsiniz. Lenovo'yu önermemin sebebi bütçesindeki en yüksek renk gamutuna sahip olan model olması. Ayrıca pivot ve yükseklik ayarı mevcut. AOC ise renk gamutu, kontrast ve parlaklık bakımından daha iyi çıkıyor. G244F E2 ise her alanda düşük seviye olduğu gibi pivot ve yükseklik ayarı da yok.
çok teşekkür ederim not aldım hepsini. <3