Çözüldü MSI G244F monitörde anlık küçük siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kalsse

Uzman
MSI G244F E2 monitörüm dün geldiğinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bugün ise bilgisayarı açtığım zaman 5-10 saniye sonra küçük bir siyah ekran beliriyor ekranda. Oyun oynarken veya başka bir şey yaparken şu anlık tekrar bu sorunla karşılaşmadım. Acaba bu önemli bir şey mi?

Çözüm
MSI G244F monitörde anlık küçük siyah ekran sorununu çözmek için adım adım öneriler:

1. Kabloları Kontrol Et:
- Güç kablosunun monitöre ve prize sağlam bir şekilde bağlı olduğundan emin olun.
- Görüntü kablosunun (HDMI, DisplayPort vb.) bilgisayara ve monitöre sıkıca bağlı olduğundan emin olun.
- Gerekirse, kabloları çıkarıp tekrar takmayı deneyin.

2. Farklı Kablo Deneyin:
- Mevcut görüntü kablosunun arızalı olup olmadığını kontrol etmek için başka bir görüntü kablosu kullanarak monitörü bilgisayara bağlayın.

3. Farklı Port Deneyin:
- Eğer bilgisayarınızda birden fazla görüntü çıkış portu (HDMI, DisplayPort gibi) varsa, farklı bir port kullanarak bağlantıyı değiştirin.

4. Monitör Ayarlarını Kontrol Et:
- Monitörün OSD (Ekran Üstü Godro) menüsünü açarak, fabrika ayarlarına sıfırlayın.
- Düşük güç modu veya uyku modunun kapalı olduğundan emin olun.

5. Güncellemeleri Kontrol Et:
- Bilgisayarınızın grafik kartı sürücülerini güncelleyin.
- MSI monitörünüzün yazılım güncellemelerini kontrol edin (varsa).

6. Farklı Bilgisayar Deneyin:
- Monitörü başka bir bilgisayara veya dizüstü bilgisayara bağlayarak sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

7. Güç Tasarrufu Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Bilgisayarın güç ayarlarından uyku ve güç tasarrufu seçeneklerini kontrol edin ve bunları devre dışı bırakmayı deneyin.

8. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama:
- Son çare olarak, monitörü fabrika ayarlarına sıfırlayın. Ekranın menüsünden bu seçeneği bulabilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, monitörün arızalı olma ihtimalini değerlendirerek, garanti kapsamında bir Servis Merkezi'ne başvurmanız önerilir.
MSI G244F monitörde anlık küçük siyah ekran sorununu çözmek için adım adım öneriler:

1. Kabloları Kontrol Et:
- Güç kablosunun monitöre ve prize sağlam bir şekilde bağlı olduğundan emin olun.
- Görüntü kablosunun (HDMI, DisplayPort vb.) bilgisayara ve monitöre sıkıca bağlı olduğundan emin olun.
- Gerekirse, kabloları çıkarıp tekrar takmayı deneyin.

2. Farklı Kablo Deneyin:
- Mevcut görüntü kablosunun arızalı olup olmadığını kontrol etmek için başka bir görüntü kablosu kullanarak monitörü bilgisayara bağlayın.

3. Farklı Port Deneyin:
- Eğer bilgisayarınızda birden fazla görüntü çıkış portu (HDMI, DisplayPort gibi) varsa, farklı bir port kullanarak bağlantıyı değiştirin.

4. Monitör Ayarlarını Kontrol Et:
- Monitörün OSD (Ekran Üstü Godro) menüsünü açarak, fabrika ayarlarına sıfırlayın.
- Düşük güç modu veya uyku modunun kapalı olduğundan emin olun.

5. Güncellemeleri Kontrol Et:
- Bilgisayarınızın grafik kartı sürücülerini güncelleyin.
- MSI monitörünüzün yazılım güncellemelerini kontrol edin (varsa).

6. Farklı Bilgisayar Deneyin:
- Monitörü başka bir bilgisayara veya dizüstü bilgisayara bağlayarak sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

7. Güç Tasarrufu Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Bilgisayarın güç ayarlarından uyku ve güç tasarrufu seçeneklerini kontrol edin ve bunları devre dışı bırakmayı deneyin.

8. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama:
- Son çare olarak, monitörü fabrika ayarlarına sıfırlayın. Ekranın menüsünden bu seçeneği bulabilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, monitörün arızalı olma ihtimalini değerlendirerek, garanti kapsamında bir Servis Merkezi'ne başvurmanız önerilir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…