Çözüm MSI G255F monitörde görüntü kendiliğinden keskinleşti

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1Mehmet_Bey

Uzman
Zaten PPI düşük olmasından kaynaklı bazı şeyler fazla keskin görünüyordu. Bir sabah bilgisayarı açtım, görüntü normalden çok daha keskindi. Monitör ayarlarımı kontrol ettim, her zamanki gibiydi. Yakın zamanda ekran kartı sürücüsü kurduğum için belki ondan kaynaklıdır dedim. Bunu test etmek için aşırı keskin görünen bir yerin ekran görüntüsünü aldım ve telefonuma attım, telefonda normal görünüyordu; yani sıkıntı görüntü ayarlarında değil, monitörde. Bunu anladıktan sonra monitörü fabrika ayarlarına döndürdüm ve hiçbir şey değişmedi. Her zaman kullandığım ayarları yaptım ve hiçbir fark olmadı. Sıkıntı ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün menüsüne girip sharpness ayarını düşür.
Varsayılan olarak sıfır zaten.

Sorunu az önce çözdüm ama tam olarak sorunun kaynağı ne anlayamadım. Önce çözünürlüğü düşürdüm sonra 1080p'ye geri döndüm. Daha sonra sürücüyü manuel olarak kurmak yerine aygıt yöneticisinden "internet üzerinden tara" seçeneğini kullanarak sürücü kurdum ve görüntü düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…