Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ürün Sinerji'de ₺145.000.

Şu indirim konularını açmadan önce bi' fiyat araştırması yapıp açın hocam. Ayrıca ₺150.000 bütçesi olan adam 3-4 bin lirayı dert edecek değil yani, gereksiz konu.
Kendinle çelişmişsin. Adam 147 bine bulmuş ama sen 145 bine daha ucuz var demişsin, sonra 3-4 bin lirayı dert etmez diyorsun.

Kendinle çelişmişsin. Adam 147 bine bulmuş ama sen 145 bine daha ucuz var demişsin, sonra 3-4 bin lirayı dert etmez diyorsun.
Çelişmekle ne alakası var? Adamın paylaştığı indirim değil diye örnek gösterdim 145 bin liralık olanı. Siz yanlış anlamışsınız, gelmişsiniz bana çelişiyorsun diyorsunuz...

Çelişmekle ne alakası var? Adamın paylaştığı indirim değil diye örnek gösterdim 145 bin liralık olanı. Siz yanlış anlamışsınız, gelmişsiniz bana çelişiyorsun diyorsunuz...
Örnek gösterdim falan dememişsin bildiğin adama iyice araştır sonra konu aç diyerek 145 bin liralık ürünün linkini paylaşmışsın.

@4584, örnek gösterdim yazmama gerek var mı? Bakın, tekrar ediyorum: Konu sahibi 150 bin liralık ürünün 147 bin liraya düştüğünü gösterip bunu ''indirim'' diye paylaşmış, ben de bunun bir indirim olmadığını, aynı ürünün 145 bin liraya başka yerde satıldığını paylaştım. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok, kasıtlı olarak yaptığınızı düşünüyorum.

Ortada bir indirim yok, iyi günler dilerim.

Örnek gösterdim falan dememişsin bildiğin adama iyice araştır sonra konu aç diyerek 145 bin liralık ürünün linkini paylaşmışsın.

Tamam işte. Ortada 2 beyan var birincisi bu özel bir indirim değil ürün zaten diğer sitelerde daha ucuza bulunabiliyor demiş bu birinci beyan. İkincisi ise normali ₺151.000 olan kartı almayı düşünen insan ₺147.000'e düştü, ₺4.000 ucuzladı diye almaz. %2.5'a denk bir indirimi kimse umursamaz demek istemiş.

150 verebilecek adamın 3-5 binle derdi olacağını sanmıyorum. Şöyle 100-150 binlik elektronik parçalarda 10K indirim dışının hiçbir önemi yok benim için. En azından örnek de verebilirim. Yazın ROG 4090 90-100 bin iken Vatanda 70-80 bine verildi.