- Makaleler
- 62
Bir hafta önce 151 bin TL'ydi. 147'ye kadar düşmüş.
Kendinle çelişmişsin. Adam 147 bine bulmuş ama sen 145 bine daha ucuz var demişsin, sonra 3-4 bin lirayı dert etmez diyorsun.Aynı ürün Sinerji'de ₺145.000.
Şu indirim konularını açmadan önce bi' fiyat araştırması yapıp açın hocam. Ayrıca ₺150.000 bütçesi olan adam 3-4 bin lirayı dert edecek değil yani, gereksiz konu.
Tamam işte sıcak fırsat değil yani.Kendinle çelişmişsin. Adam 147 bine bulmuş ama sen 145 bine daha ucuz var demişsin, sonra 3-4 bin lirayı dert etmez diyorsun.
Çelişmekle ne alakası var? Adamın paylaştığı indirim değil diye örnek gösterdim 145 bin liralık olanı. Siz yanlış anlamışsınız, gelmişsiniz bana çelişiyorsun diyorsunuz...Kendinle çelişmişsin. Adam 147 bine bulmuş ama sen 145 bine daha ucuz var demişsin, sonra 3-4 bin lirayı dert etmez diyorsun.
Örnek gösterdim falan dememişsin bildiğin adama iyice araştır sonra konu aç diyerek 145 bin liralık ürünün linkini paylaşmışsın.Çelişmekle ne alakası var? Adamın paylaştığı indirim değil diye örnek gösterdim 145 bin liralık olanı. Siz yanlış anlamışsınız, gelmişsiniz bana çelişiyorsun diyorsunuz...
Örnek gösterdim falan dememişsin bildiğin adama iyice araştır sonra konu aç diyerek 145 bin liralık ürünün linkini paylaşmışsın.