Makaleler
17

1746734405886.webp

Evet, günümüzde çok da fiyat avantajı olmayan bir kart. Ancak MSI'ın en üst serilerinden biri Gaming X, tasarımı da dehşet bir şey. Alacak olan varsa bakabilir.

Not: Öneri değil, indirim konusudur. Yorumlarınızı ona göre saygı çerçevesinde yazınız.

Kesinlikle alınmaz.

Tamam fiyat olarak ucuz ve kaliteli bir model ancak satıcı tekra market. Bu işletmenin ismini Google yazıp bakın bir sürü insan çeşitli sebeplerden dolayı hep mağdur olmuş. Ürünün fiyatı ve modeli kadar satıcının da kim olduğu önemli.

MSI mag PSU satın almıştım. Yorumları okuduktan sonra başımın ağrımaması için direk iptal etmiştim.

Şimdi burada her ay ekran kartı fiyatları inince paylaşıyor muyuz? Şayet başlığa göre sıcak bir fırsat görünmüyor.

Bu kategorinin amacı nedir kısaca anlatabilir mi biri?

Eki Görüntüle 146809

Evet, günümüzde çok da fiyat avantajı olmayan bir kart. Ancak MSI'ın en üst serilerinden biri Gaming X, tasarımı da dehşet bir şey. Alacak olan varsa bakabilir.

Not: Öneri değil, indirim konusudur. Yorumlarınızı ona göre saygı çerçevesinde yazınız.

B580 varken yüzüne bile bakılmaz.

Tamam fiyat olarak ucuz ve kaliteli bir model ancak satıcı tekra market. Bu işletmenin ismini Google yazıp bakın bir sürü insan çeşitli sebeplerden dolayı hep mağdur olmuş. Ürünün fiyatı ve modeli kadar satıcının da kim olduğu önemli.

Ben tekra marketten memnun kaldım Gigabyte B450 anakartı servise göndermekten tutun garanti sürecine kadar başarılı buldum.
Daha yeni A320 outlet anakart aldım, herhangi bir problem yaşamadım.