Furkan Bey

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,

Az önce gördüm MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Plus Hepsiburada Premium ile 46.K civarına geliyor. Nasıl bir kart alınır mı? Alt fiyatlara PNY, Palit ve Gainward baktım ancak çok giriş segmenti modeller de almak istemedim açıkçası. Üstelik Axess kartla vade farksız 6'ya da bölmesi cazip geldi.

Herhangi bir kronik sorunu vs. var mıdır ?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
52-53'e 5080 düşüyor gaming gecesinde. 47.800TL vermezdim ben olsam o karta. Alıcaksamda 41-42 bandındaki 5070 Ti'lara bakardım.

Bütçeden bağımsız olarak, gaming Trio modelinin herhangi bir kroniği, sorunu vs. var mı bildiğiniz? Taksitle alınacak bu arada, vade farksız taksit imkanı önemli. 41k olan PNY'yi taksitle almaya kalkınca 46 k bandına çıkıyor zaten, bir esprisi kalmıyor. 5080 için de işlemci ve PSU yetersiz kalıyor. 2 haftadır Colorful'u gaming gecesinde bekliyoruz ama Gainward'ın Phoenix s modeli geliyor. Colorful İncehesap stoklarında da gözükmüyor zaten. Phoenix-S'e 40k verene kadar daha iyi bir model alınabilir diye almadık.

R5 7500F ile 5080 2K görüntüde darboğaz yaşatır mı peki hocam? Biraz araştırdım yer yer darboğaz alıyor gibiydi.

Olsa ne olur? Ayarları köklersiniz sona.

Bütçeden bağımsız olarak, gaming Trio modelinin herhangi bir kroniği, sorunu vs. var mı bildiğiniz?

Bu model bazlı olarak bilgim yok ancak gaming Trio genel olarak iyi bir seri.

47800 gösteriyor linkte.

5080 için de işlemci ve PSU yetersiz.

En kötü UV yapılıp kullanılır. PSU ve işlemci nedir?

Attığınız kart takibimizde fakat sitede vade farksız taksit imkanı yok. 3 taksit yaptırmaya kalksak maalesef 47 k ya çıkıyor fiyat.

Screenshot_1.webp

Yada 52k civarına 5080 alınacak önerdiğiniz gibi ama bu cuma bakalım düşer mi gaming gecesinde Allah bilir.