Fanı değiştirebilirsin(fan kablolarının ince oluşu ve tamirinin zorluğundan yola çıkarak söylüyorum fan tamirini yaptıracak insan bulmak çok zor artık firmalar tamiri bırak değişimi bile yapmak istemiyor) ben Victus kullanıyorum bilgisayar 100 dereceyi görünüyordu elimde öyle soğutmaya etkili ped vs de yok sırf MX-6 sürdüm o bile 30 derece fark attı plastik kasaysa alt kapağı sök gitsin bir tane de fansız stant al öyle kullan ben soğutmaya faydası olur diye bir tane fanlı aldım da hiç faydasını göremedim o stantların ölçüsü ile bilgisayarının kasasının ölçüsünün uyması gerek yoksa stantsız hava alan bilgisayar yanlış stant üzerinde hava da alamıyor.
Bu standart şartlarda yapılabilecek seçenek eğer olağanüstü bir durum olarak görüyorsan ve fanların güçsüz geliyorsa aynı ölçüde yüksek RPM de çalışan fan var mı araştırabilirsin standart bilgisayarlarda böyle bir ürün üretilmez ama oyuncu bilgisayarlarında soğutmanın yetersiz kaldığı modellerde üretilen fanlar olabiliyor.
Onun dışında bakım anlamında sıvı metal veya termal ped uygulamaları var onları diğer arkadaşlar zaten belirtmiş eğer oyun oynuyorsan mecbur kullanman gerek sırf fan ile işlemci soğumuyor.