Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000
- Makaleler
- 17
Gigabyte'ın hangi modeli peki?
Ayrıca 1660 Ti yerine RX 5600 XT, hatta biraz daha bütçe çıkarsa RX 6600 öneririm.
Ayrıca 1660 Ti yerine RX 5600 XT, hatta biraz daha bütçe çıkarsa RX 6600 öneririm.
Gigabyte'ın hangi modeli peki?
Hocam AMD almayacağım. Gigabyte 1660 Ti o.c 6G modeli.
Lotus
Yetkin
ikisi de aynı chipset lakin soğutmaları farklı. Armor ile 2 fanlı gigabyte arasında hiç fark yok, kozmetik dışında. Soğutma blokları ve beslemeleri çok benzerdir. Eğer 3 fanlı windforce varsa işin rengi değişir hocam. Armor modelinde 1 adet fazladan ısı borusu mevcut o kadar. Dereceler tıpatıp aynı sayılır. En uygun olanı almanızda fayda var. Bir arkadaş 5600 XT Tavsiye etmiş ama şahsen önermiyorum. Evet güçlü bir gpu ama geçmişi temiz bulmak biraz zor.
İkisi de aynı chipset lakin soğutmaları farklı. Armor ile 2 fanlı Gigabyte arasında hiç fark yok, kozmetik dışında. Soğutma blokları ve beslemeleri çok benzerdir. Eğer 3 fanlı Windforce varsa işin rengi değişir hocam. Armor modelinde 1 adet fazladan ısı borusu mevcut o kadar. Dereceler tıpatıp aynı sayılır. En uygun olanı almanızda fayda var. Bir arkadaş 5600 XT tavsiye etmiş ama şahsen önermiyorum. Evet güçlü bir GPU ama geçmişi temiz bulmak biraz zor.
MSI Armor serisi sıcak çalışır diye duydum hocam doğru mu?
Lotus
Yetkin
Sıcak çalışmasından kastınız ne kadar sıcak? Zira 70-75 bana göre okey dereceler. Şahsen VENTUS XS mevcut bende, soğutması vasat 74'ün üstüne geçmiyor.MSI Armor serisi sıcak çalışır diye duydum hocam doğru mu?
İkisi de aynı chipset lakin soğutmaları farklı. Armor ile 2 fanlı Gigabyte arasında hiç fark yok, kozmetik dışında. Soğutma blokları ve beslemeleri çok benzerdir. Eğer 3 fanlı Windforce varsa işin rengi değişir hocam. Armor modelinde 1 adet fazladan ısı borusu mevcut o kadar. Dereceler tıpatıp aynı sayılır. En uygun olanı almanızda fayda var. Bir arkadaş 5600 XT tavsiye etmiş ama şahsen önermiyorum. Evet güçlü bir GPU ama geçmişi temiz bulmak biraz zor.
Alacağım GPU da Çince yazıda yazıyor sağ üstünde etiket vs. şeklinde ve ayrıyeten satıcının kutusunun sağ üstünde Çince etiket vs. var alınır mı?
- Makaleler
- 17
Hocam bu devirde 6 GB ekran kartı pek önermiyorum, alınacaksa bile 5600XT alınabilir 6 GB olarak.Hocam AMD almayacağım. Gigabyte 1660 Ti o.c 6G modeli.
AMD neden almıyorsunuz ki, eğer sürücülerden dolayı ise endişeye gerek yok, şuana kadar kendimi bildim bileli bir sürü farklı AMD ekran kartı kullandım ve hiç sorun yaşamadım
Lotus
Yetkin
Alınır niye alınmasın, çinden almıştır kartı. Zira tüm kartlar çinde üretiliyor.Alacağım GPU da Çince yazıda yazıyor sağ üstünde etiket vs. şeklinde ve ayrıyeten satıcının kutusunun sağ üstünde Çince etiket vs. var alınır mı?
Hocam bu devirde 6 GB ekran kartı pek önermiyorum, alınacaksa bile 5600XT alınabilir 6 GB olarak.
AMD neden almıyorsunuz ki, eğer sürücülerden dolayı ise endişeye gerek yok, şu ana kadar kendimi bildim bileli bir sürü farklı AMD ekran kartı kullandım ve hiç sorun yaşamadım![]()
Çevremde çok mahrum olan oldu AMD'den dolayı. İşimi sağlama alayım diye NVIDIA alayım dedim. İleriye dönük değil zaten sonradan değiştireceğim GPU'yu bütçem kısıtlı bir süre.