24G42E daha iyi.
Serinin iyi olup olmaması önemsiz çünkü monitör alırken markaya veya seriye değil, modele dair inceleme olup olmamasına ve bu neticede nasıl performans verdiği yorumlanarak alınabilirliği netleştirilir.MSI MAG322CQR 2K kullanıyorum. VA panel olmasına rağmen, 5.senesine girecek halen taş gibi. Ne ışık sızması var ne de bir titreme, ne bir ghosting. MSI MAG serisi bence güzel bir seri.
Kötü mü yani bu MAG 244F?24G42E daha iyi.
Serinin iyi olup olmaması önemsiz çünkü monitör alırken markaya veya seriye değil, modele dair inceleme olup olmamasına ve bu neticede nasıl performans verdiği yorumlanarak alınabilirliği netleştirilir.
MAG 244F'nin 6 ay önceki incelemesinde sRGB modunu ölçmüş olmalılar, 2 yeni inceleme gördüm ve sonuçlar cidden iyi. Çince anlamadığımdan 6 ay önceki videoda kötü sanmıştım. Aradaki renk ve kontrast farkı minimal iken bu model 390 nit, iyi bir sRGB moduna ve 200 Hz yenileme hızına sahip.24G42E daha iyi.
Serinin iyi olup olmaması önemsiz çünkü monitör alırken markaya veya seriye değil, modele dair inceleme olup olmamasına ve bu neticede nasıl performans verdiği yorumlanarak alınabilirliği netleştirilir.
24G42E'ye daha iyi dedim diye MAG 244F kötü monitör anlamı çıkmasın. MAG serisinin nadir düzgün modellerinden birisi.