MSI MAG 244F alınır mı?

Alperen0

Uzman
Genel olarak yorumları iyi gibi geldi. Bir kronik sıkıntısı falan var mı? Veya benzer bütçede başka öneriniz var mı? Bir de monitör ayağı alıp şu an kullandığım Samsung LC24RG monitörü ve yeni gelecek monitörü takmayı düşünüyorum. Onun için 2 bin TL civarında öneriniz var mı?

AOC 24G42E daha iyi bir seçenek ama stoklarda yok sanırım. Stoklara gelirse alabilirsin.

AOC 24G42E daha iyi bir seçenek ama stoklarda yok sanırım. Stoklara gelirse alabilirsin.
1 haftadır falan stoklarda göremedim ne zaman da geleceği belli değil sanırım. MSI MAG 244F satın aldım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Merhaba, eğer monitörü kullanıyorsanız memnun musunuz acaba?

Merhaba, eğer monitörü kullanıyorsanız memnun musunuz acaba?
Şimdilik memnunum. Renklerden teknik değerler vs. falan çok anlamam ama bana pek muazzam gelmedi. Ölü piksel veya ciddi bir ghosting sorunu da yok. Bence tek eksisi ayağı, pivot olsa güzel olurdu o da büyük bir eksi olup olmayacağı size bağlı.

Aynı fiyat bandında diğer monitörler nasıldır bilmem ama bu alınabilir gibi.

Muazzam gelmedi derken nasıl yani hocam, ben bu zamana kadar 60 Hz laptop ekranı kullandım. Ben de bunu almayı düşünüyorum sistem topladığım için.

Muazzam gelmedi derken nasıl yani hocam, ben bu zamana kadar 60 Hz laptop ekranı kullandım. Ben de bunu almayı düşünüyorum sistem topladığım için.

Renkler genel olarak iyi. 60 Hz laptop ekranı sonrası 200 Hz aşırı iyi hissettirir. Zaten bu fiyata sanırım daha yüksek Hz veren monitör de yok. Ben memnunum fiyatına göre iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler, ben de bunu alayım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…