A alfa4211 Becerikli Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 117 Çözümler 3 Beğeniler 18 Bugün 18:58 #1 Monitörün özellikleri hoşuma gitti ama pek bir incelemesi yok, sizde varsa ya da bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Alınır mı? Teşekkürler.
Monitörün özellikleri hoşuma gitti ama pek bir incelemesi yok, sizde varsa ya da bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Alınır mı? Teşekkürler.
S Styxrage Uzman Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 571 Çözümler 3 Beğeniler 362 Bugün 18:59 #2 Alınır hocam.
KS KS A alfa4211 Becerikli Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 117 Çözümler 3 Beğeniler 18 Bugün 19:03 #3 Styxrage dedi: Alınır hocam. Genişletmek için tıkla... Kağıt üstünde yazdıklarını bire bir doğru veriyormu hocam
Styxrage dedi: Alınır hocam. Genişletmek için tıkla... Kağıt üstünde yazdıklarını bire bir doğru veriyormu hocam
S Styxrage Uzman Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 571 Çözümler 3 Beğeniler 362 Bugün 19:10 #4 alfa4211 dedi: Kağıt üstünde yazdıklarını bire bir doğru veriyormu hocam Genişletmek için tıkla... Kağıt üstünü bilmiyorum hocam, sık sık önerilen bir model zaten. İncelemesine de baktım, renk değerleri iyi, parlaklığı çok iyi.
alfa4211 dedi: Kağıt üstünde yazdıklarını bire bir doğru veriyormu hocam Genişletmek için tıkla... Kağıt üstünü bilmiyorum hocam, sık sık önerilen bir model zaten. İncelemesine de baktım, renk değerleri iyi, parlaklığı çok iyi.
KS KS A alfa4211 Becerikli Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 117 Çözümler 3 Beğeniler 18 Bugün 19:15 #5 Styxrage dedi: Kağıt üstünü bilmiyorum hocam, sık sık önerilen bir model zaten. İncelemesine de baktım, renk değerleri iyi, parlaklığı çok iyi. Genişletmek için tıkla... Tamam ozaman alıp geçiyorum zaten bu fiyat bandına çokta iyi monitörler yok artık
Styxrage dedi: Kağıt üstünü bilmiyorum hocam, sık sık önerilen bir model zaten. İncelemesine de baktım, renk değerleri iyi, parlaklığı çok iyi. Genişletmek için tıkla... Tamam ozaman alıp geçiyorum zaten bu fiyat bandına çokta iyi monitörler yok artık