Detaylar
Kim cevapladı?Kağıt üstünde yazdıklarını bire bir doğru veriyormu hocam
Kağıt üstünü bilmiyorum hocam, sık sık önerilen bir model zaten. İncelemesine de baktım, renk değerleri iyi, parlaklığı çok iyi.Kağıt üstünde yazdıklarını bire bir doğru veriyormu hocam
Tamam ozaman alıp geçiyorum zaten bu fiyat bandına çokta iyi monitörler yok artıkKağıt üstünü bilmiyorum hocam, sık sık önerilen bir model zaten. İncelemesine de baktım, renk değerleri iyi, parlaklığı çok iyi.
Daemon Targaryen
Çalışkan
Alınır alternatif olarak şuna bakabilirsiniz.
www.epey.com
Renk kalitesi olarak MAG 244F ile eşit denebilir; kontrast oranı olarak bariz bir şekilde üstün. Kağıt üstünde yazanları birebir doğru vermekten kastınız muhtemelen 0,5 ms değerini verip vermediğidir; hayır, veremez. Monitörlerde pazarlama tekniği olarak görebildiği en yüksek ms değerini yazıyorlar, ortalama değeri 5 veya 6 ms olabiliyor. IPS monitörlerde 5 ms, VA monitörlerde 10 ms ortalama tepki süresi oluyor.
AOC 24G4HRE Monitör
AOC 24G4HRE Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Renk kalitesi olarak MAG 244F ile eşit denebilir; kontrast oranı olarak bariz bir şekilde üstün. Kağıt üstünde yazanları birebir doğru vermekten kastınız muhtemelen 0,5 ms değerini verip vermediğidir; hayır, veremez. Monitörlerde pazarlama tekniği olarak görebildiği en yüksek ms değerini yazıyorlar, ortalama değeri 5 veya 6 ms olabiliyor. IPS monitörlerde 5 ms, VA monitörlerde 10 ms ortalama tepki süresi oluyor.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-
-