termalmacun

Başarılı
Merhaba, 13 şubat tarihinde satın aldığım ve 18 şubat tarihinde elime ulaşan MSI MAG 244F monitörde bugün çok garip şeyler yaşamaya başladım. Geldiği günden beri kullanıyorum ve hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Gece Valorant oynarken bir anda görüntüde buna benzer bir şey yaşandı ve 2 saniye geçmeden düzeldi. İlk başta oyundan kaynaklıdır dedim, sonra 2 kere daha oldu; takmadım. Ardından bir de 1 saat önce yaşayınca bir şeyler olduğunu anladım. Valorant yüzünden sorun olabilir diye düşünüp monitörün takılı olduğu 3'lü prizi ve HDMI kablosunun ekran kartının üzerindeki slotunu değiştirerek ETS 2'ye girdim ve bir anda aynı şey 1 kere daha oldu yolda giderken. En son Valorant oynarken bu sefer çizgilenme oldu; tam çekemedim ama az bir şey belli olan tarafını kayıt alabildim. Hz/FPS uyuşmamasından dolayı olabilir dedim; ETS 2 oynarken Adaptive Sync açıktı, bu yüzden ama Valorant oynarken kapattım. Kullandığımdan beri hiçbir sorunu yoktu; neden böyle oldu gerçekten anlam veremedim. Alta çekebildiğim kısmı koydum ancak Esc basınca her yerde çizgiler falan oluştuğunu gördüm. Alt Tab atıp geri Valorant'a geçince düzeldi. Monitörde mi sorun var, ekran kartımda mı bir sorun var?

Not: Normal masaüstündeyken herhangi bir sorun yaşamıyorum. Monitörün içerisinden çıkan HDMI kablosunu kullanıyorum.

Son düzenleme:
OBS vs. bir programla çizgiler oluştuğu zaman ekran kaydı alın. Telefonunuza kaydı aktarıp telefondan izleyin. Monitörden izlemeyin. Monitörde görüp telefonda göremiyorsanız sorun monitördedir.

Geçmiş olsun hocam, ürünü kullanmaya başlayalı 1 ay bile olmamış, böyle bir olay görülmesi bayağı can sıkıcı. Kendim de almayı düşünüyorum; her gün başka bir monitör, başka bir sorun. :( Çözünürlük veya Hz düşürmeyi denediniz mi? Başka cihazda da deneyin, garanti olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam, ürünü kullanmaya başlayalı 1 ay bile olmamış, böyle bir olay görülmesi bayağı can sıkıcı. Kendim de almayı düşünüyorum; her gün başka bir monitör, başka bir sorun. :( Çözünürlük veya Hz düşürmeyi denediniz mi? Başka cihazda da deneyin, garanti olsun.

Hocam şu an bir 15 dakikadır falan deniyorum, sorun olmadı ama olursa yazacağım kayıt alıp.

Hocam sorun şu anda devam etmiyor ama tekrar deneyeceğim, hepinize çok teşekkür ederim. Eğer deneyince de olmazsa çok mutlu olacağım.

Son düzenleme: