yusufemreyalcin
Çalışkan
Hocam merhaba. MSI MAG 244F ürününden memnun musunuz acaba? Bir diğer merak ettiğim konu ise monitörde G-Sync açabiliyor musunuz? FreeSync Premium desteği var yazıyor ama bazı kaynaklarda Adaptive Sync olduğu yazıyor.
@ulivii
Monitörün ayarlarını sıfırlayın. Kontrast ayarına dokunmayın. Renk sıcaklığından Red ve Green azaltırsanız sarımsı ton gider.Hocam alabileceğiniz en iyi monitör düşünmeden alın kusurlu ürün olduğu için iade ettim mecbur.
Fiyatı artmıştı o yüzden GS25F2a aldım 3-4 gündür kullanıyorum renkler arasındaki fark çok anlaşılmaz sanmıştım ama anlaşılıyor. Üstüne monitör çok sarı sarılığı çözdüğünüzde de parlaklık düşüyor.
Benim diğer Gamepower monitör 250CD akşam %10 parlaklıkta sabah %60'da kullanıyordum üstüne gece ışığı aktif kullanıyordum. Bu monitör 300CD olmasına rağmen %100 parlaklıkta ve kontrast yüksek olmasına rağmen parlaklığı az ve anlamadığım şekilde gözümü ağrıtıyor. Gece ışığı + mavi ışık filtresi ve parlaklığı az kullanmama rağmen ağrıyor gözüm muhtemelen iade edip tekrar 244F ya da 2K monitör alacağım.
Monitörün ayarlarını sıfırlayın. Kontrast ayarına dokunmayın. Renk sıcaklığından red ve Green azaltırsanız sarımsı ton gider.
NVIDIA Denetim Masası ayarlarının default olduğundan emin olun. Ayrıca beyaz tam ekran açıp ayarlayın renk sıcaklığını, aksi halde ayarlaması zor olur.