MSI MAG 255XF & RTX 5070 için DP kablo önerisi

@DracheN, eger MSI bant genisligini 10-bit 300 Hz yapilamasin diye dusuk tuttuysa yine yapamayabilirsin ama sansini dene, denemesi bedava.
Hocam hiç uğraşmadan iade edeyim ben bunu. 60 Hz diye 10-bit ve HDR'den de olmaya gerek yok. Keşke olsaydı sağlık olsun.

Son düzenleme:
@DracheN, zaten bu monitörler Edge LED olduğu için HDR aktif etmek zararına olur. HDR, pahalı monitör teknolojisi. Mini LED arka aydınlatma içeren bir model almadığın sürece veya OLED bir monitör almadığın sürece iyi bir HDR performansı elde etme şansın pek yok. Kaldı ki Mini LED ve OLED'lerin bile her modelinde HDR iyi çalışmayabiliyor.

10-bit muhabbeti için direkt başka konuya yazdığım mesajı alıntı olarak bırakıyorum:

Anladım hocam sağ olun. Benimki dediğim gibi takıntı ve 1.07 milyar renk ile 16.7 milyon renk arasındaki fark mutlaka belli olur gibi geliyor kabaca bakıyorum tabii. Detaylarına siz yazmışsınız zaten.

Bu arada şimdi fark ettim hocam yanlış gösteriyor masaüstü sanırım değil mi? @BerkayZ87

@DracheN, soldaki görsel monitörün 10-bit kapasitesi olduğunu, sağdaki görsel ise monitörün aktif olarak 8-bit çalıştığını ifade eder.

Anladım hocam sağ olun. Benimki dediğim gibi takıntı ve 1.07 milyar renk ile 16.7 milyon renk arasındaki fark mutlaka belli olur gibi geliyor kabaca bakıyorum tabii. Detaylarına siz yazmışsınız zaten.
Hocam anladığınızı sanmıyorum, zira kaç mesajdır yazıyorum önemsiz olduğunu lakin hala "fark mutlaka belli olur" gibi cümleler kuruyorsunuz. Zaten 255XF'ye geçmenizin mantıksız olduğunu da söylemiştim elinizdeki modelden ama orada da dinlememiştiniz. Pek mesajlarımı umursamıyor gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…