fresholiax

Uzman
Merhaba dostlar, 1280x960 çözünürlükte ekranda böyle sorun oluyor, belki 1920x1080'de de oluyor olabilir, bilmiyorum daha yeni fark ettim. Bu sorun nedir, gözüme batmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör: MSI MAG 256F, İtopya Ankara şubesinden almıştım. (Sorun 1920x1080'de mevcut, fark ettim.)

Video:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartından gidelim ilk, DDU ile kaldırıp sıfırdan kurdunuz mu?
Dün yapmıştım hocam, psu değiştikten sonra hallettim o işi.

Ekran kartı uygulamasından GPU ölçeklendirme seçmiştim dün, az önce ise ekran ölçeklendirmesini seçtim sanırsam düzeldi ancak siz bildiğiniz adımları bana tekrardan söylerseniz iyi olur hocam.

Arada bir de tamamen siyah ekran geliyor, ya açılınca ya da ekran çözünürlüğü değiştikten belli bir süre sonra bunun nedeni nedir, ilk aldığım zaman ikisi de yoktu.

1754073699531.webp

Son düzenleme:
Dün yapmıştım hocam, PSU değiştikten sonra hallettim o işi.

Ekran kartı uygulamasından GPU ölçeklendirme seçmiştim dün, az önce ise ekran ölçeklendirmesini seçtim sanırsam düzeldi ancak siz bildiğiniz adımları bana tekrardan söylerseniz iyi olur hocam.

Arada bir de tamamen siyah ekran geliyor, ya açılınca ya da ekran çözünürlüğü değiştikten belli bir süre sonra bunun nedeni nedir, ilk aldığım zaman ikisi de yoktu.

Eki Görüntüle 169332

DDU ile kaldırdıysanız kabloya sorun bulacağım sonra monitoru baska bir bilgisayarda denemenizi sorun cıkmazsa ondan sonra ekran kartına sorun bulacağım.

Hocam ekran kartı uygulamasından dediğim ayarı değiştirdikten sonra bir sorun görmedim. Sanırsam bu yüzdenmiş, tekrar olursa ya konu açarım ya da seni etiketlerim sağ olasın.