Merhaba. OLED monitör almak istiyorum. Aşağıdaki iki model arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı olur?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam indirim hala duruyor mu bilmiyorum ama samsung'un kendi sitesinde eğitim indirimlerimi ne olacaktı onla fiyat 18 bine kadar düşüyordu yapıştırın geçin. Şimdi baktım zaten devam ediyormuş alın kesinlikle bedava bu fiyatlara bu özellikler.Merhaba. OLED monitör almak istiyorum. Aşağıdaki iki model arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı olur?
öğrenci olmadığım için indirimden yararlanamıyorum hocam , bu iki monitör arasında hangisi daha mantıklı . Msi bana çok uygun geldi ama bilemiyorumHocam indirim hala duruyor mu bilmiyorum ama samsung'un kendi sitesinde eğitim indirimlerimi ne olacaktı onla fiyat 18 bine kadar düşüyordu yapıştırın geçin. Şimdi baktım zaten devam ediyormuş alın kesinlikle bedava bu fiyatlara bu özellikler.
hayda hiç tanıdık yok mu? Eğer yoksa bile g6 alın derim.öğrenci olmadığım için indirimden yararlanamıyorum hocam , bu iki monitör arasında hangisi daha mantıklı . Msi bana çok uygun geldi ama bilemiyorum