Superuser do 48

Uzman
Makaleler
4
1788336897748.webp

Amazonda da benzer bir fiyata sahip 272 modeli, satıcı Amazonun kendisi miydi hatırlamıyorum ancak genel olarak daha güvenilir bence. Aynı zamanda 273 olan modeli de mevcut 24 bine. Eğer değişmediyse fiyatlar oraya da göz atabilirsiniz.

Üç model arasında performans olarak fark yok. Arka kapak tasarımları farklı. Ufak tefek farklılıkları mevcut performansı etkilemeyen.

Amazonda da benzer bir fiyata sahip 272 modeli, satıcı Amazonun kendisi miydi hatırlamıyorum ancak genel olarak daha güvenilir bence. Aynı zamanda 273 olan modeli de mevcut 24 bine. Eğer değişmediyse fiyatlar oraya da göz atabilirsiniz.

Üç model arasında performans olarak fark yok. Arka kapak tasarımları farklı. Ufak tefek farklılıkları mevcut performansı etkilemeyen.
Link paylaşabilir misiniz?

Ekstra olarak 280Hz modelinide paylaştım tercih etmek isteyenler için. ASUS tarafında 280Hz olan model bir tık daha pahalı. Yine de iyice araştırmanızı öneririm. Dün açtığım bir konuda cevap veren birisi bu seri monitörler hakkında Reddit’te bulunan bir yorumu paylaştı benimle. Parlaklık konusunda çok iyi değillermiş sanırım.