Bütçe
10000

alzisthat

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

Dün Hepsiburada üzerinden 9.499 TL'ye 9 taksitli şekilde 274QRFW satın aldım.

Şimdi ise Q27G4ZR'nin Trendyol'da 9 taksitle satın alabileceğimi gördüm.

Sizce MSI monitörü iptal edip aradaki fiyat farkına bakmadan AOC olanı mı tercih etmeliyim? Değerli yorumlarınız benim için önemli teşekkürler.

@BerkayZ87

Genelde online oyunlar oynuyorum, pek FPS ile işim yok. Ara sıra CS2 oynuyorum, bütçem de 10-12K civarı. 2K güzel bir monitör istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birbirlerine renk gamutu, kontrast ve parlaklık bakımından yakınlar. En büyük fark yenileme hızı. Bir de AOC olanda hoparlör var. 2K fiyat farkı yenileme hızı ve hoparlör icin verilebilir. Görüntü kalitesi bakımından büyük bir fark olmaz.

Birbirlerine renk gamutu, kontrast ve parlaklık bakımından yakınlar. En büyük fark yenileme hızı. Bir de AOC olanda hoparlör var. 2K fiyat farkı yenileme hızı ve hoparlör icin verilebilir. Görüntü kalitesi bakımından büyük bir fark olmaz.

Değerli yorumun için teşekkür ederim. MSI monitör gelmiş bugün sence iptal edip Trendyol'dan kredi kartı çıkartıp üstüne 1.500-2.000 TL vermeye değer mi? Hoparlör benim için çok önemli değil. Bilgisayarım da 2K'da bu yenileme hızlarına çıkmayacak zaten.

Değerli yorumun için teşekkür ederim. MSI monitör gelmiş bugün sence iptal edip Trendyol'dan kredi kartı çıkartıp üstüne 1.500-2.000 TL vermeye değer mi? Hoparlör benim için çok önemli değil. Bilgisayarım da 2K'da bu yenileme hızlarına çıkmayacak zaten.
O zaman kalabilir, aradaki fiyat farkını verecek bir fark yok sizin için. Ölü piksel, ışık sızması gibi sorunlarla karşılaşmadıysanız boşuna iade etmeyin.

Ben olsam iptal eder Q27G4ZR alirdim. 274QRFW icin 9.500 TL fazla zaten. 260 FPS alip almaman onemli degil, harcadigin parayi ne kadar verimli kullandigin onemli. 274QRFW kalitesindeki monitoru daha ucuza da alabiliyorsun, dolayisiyla 274QRFW'nin alinabilir tarafi kalmiyor.

Ben olsam iptal eder Q27g4zr alirdim. 274qrfw icin 9.500 TL fazla zaten. 260 FPS alip almaman onemli degil, harcadigin parayi ne kadar verimli kullandığın onemli. 274qrfw kalitesindeki monitoru daha ucuza da alabiliyorsun, dolayisiyla 274Qrfw'nin alinabilir tarafi kalmiyor.

Genelde bu bütçede Philips'in modelini önermişsin hocam iptal edip onumu alsam diyorum.

Ben olsam iptal eder Q27g4zr alirdim. 274qrfw icin 9.500 TL fazla zaten. 260 FPS alip almaman onemli degil, harcadigin parayi ne kadar verimli kullandığın onemli. 274qrfw kalitesindeki monitoru daha ucuza da alabiliyorsun, dolayisiyla 274Qrfw'nin alinabilir tarafi kalmiyor.

9.500 TL 9 taksit olması sebebiyle tercih ettim sence yine kötü bir alışveriş mi olmuş benim açımdan hocam?

@alzisthat, taksit imkanlarina baktim Sinerji'nin, vade farki aliyor diye yok diyecegini dusunup atmamastim.

Q27G4ZR ile 27M2N3501PA birbirinin muadili olan iki model. Hatta ayni paneli bile kullaniyor olabilirler, zira AOC'un da Philips'in de dogrudan panel ureticisi olan BOE'ye bagi var ve iki model de benzer zamanlarda piyasaya cikti. 27M2N3501PA ufak tefek konularda one geciyor.

@alzisthat, taksit imkanlarina baktim Sinerji'nin, vade farki aliyor diye yok diyecegini dusunup atmamastim.

Q27g4zr ile 27m2N3501PA birbirinin muadili olan iki model. Hatta ayni paneli bile kullaniyor olabilirler, zira AOC'un da Philips'in de dogrudan panel ureticisi olan Boe'ye bagi var ve iki model de benzer zamanlarda piyasaya cikti. 27m2N3501PA ufak tefek konularda One geciyor.

Hocam bundan kaç sene önce senin tavsiyenle aldığım monitörlerden hep memnun kaldım bu foruma da yeni üye oldum senin düşüncen benim için önemli 2K 27-32 arası beni üzmeyecek bir monitör istiyorum Samsung'un VA panelli olan bir monitörü çok önerdiğini gördüm 14K civarı bir piyasası var şu an.
Taksitle almak benim için daha iyi olur şu an. Sence ne yapmalıyım? Halihazırda kullandıgım monitörüm var, acele etmeme de gerek yok.