Bütçe
35.000 TL
İyi Sosyaller. Bu model nasıl? Ülkemizin piyasasına yeni girdi yanlış bilmiyorsam. Bu model iyi değilse yine MO27Q28G'ye döneceğim gibi duruyor eğer bu bütçede başka MiniLED monitör yoksa.

@BerkayZ87 bu MSI monitörü inceleyebilme şansın oldu mu?

Bir de benim kullanım tarzıma OLED uyuyor mu bilmiyorum. Bazen 6-7 saat civarı PC başında oluyorum.

Duruma göre 1 ay daha bekleyebilirim daha iyi model çıkacaksa.

SDR ve HDR parlaklik olarak cok beklentimi karsilamadi, renk gamutu olarak da onceki Mini LED IPS'ler kadar yuksek degil. Diger Mini LED IPS modeller aktif olarak satilmadigi icin su an bu model tekel oldu, haliyle alinir ama o kadar ust duzey bir Mini LED degil. Burn-in korkusu olanlar icin alinabilecek en premium arka aydinlatmali IPS monitor.

SDR ve HDR parlaklik olarak cok beklentimi karsilamadi, renk gamutu olarak da onceki Mini LED IPS'ler kadar yuksek degil. Diger Mini LED IPS modeller aktif olarak satilmadigi icin su an bu model tekel oldu, haliyle alinir ama o kadar ust duzey bir Mini LED degil. Burn-in korkusu olanlar icin alinabilecek en premium arka aydinlatmali IPS monitor.

Neo G8 de düşündüm, fiyatı 45.000 TL. O paraya değeceğini düşünmedim açıkçası.

@Hamza Ensar Sağlam, Neo G8'de kronik diyebilecegimiz kadar scanline problemi yaygin goruluyor. Neo G7 alinabilir sadece. Onda da scanline gorulebiliyor ama genel olarak Neo G8'den daha stabil ve scanline riski daha dusuk.

Neo G7'nin de piyasası yok. Xiaomi'nin MiniLED monitörü daha yüksek tazeleme hızı olsaydı ve HDR sorunları olmasaydı düşünüyordum. Çok alakasız olacak ancak bu sorunun cevabı ile anlayabilirim belki. TCL 55C845 TV'ye sahibim. Bu TV'yi 800 nit değerinde kullandığımda görüntüsü epey hoşuma gidiyor. Bu monitör o civar parlaklıklarda buna yakın bir performans verir mi?

Son düzenleme: