LamonGa
Çalışkan
Arkadaşlar selam yarın bu monitörü sipariş geçeceğim fakat hangi satıcıdan almalıyım? Fikrinizi merak ediyorum.
2-3 günde her yerde stoklar bitmiş. Kalan yerlerde fiyat de birden 22K'dan 25K'ya çıkmış. Bu kadar alan kişi var ama daha kimse inceleme yapmamış çok garipArkadaşlar selam yarın bu monitörü sipariş geçeceğim fakat hangi satıcıdan almalıyım? Fikrinizi merak ediyorum.
Bende ebrardan aldım yarın sabah elimde olacak harika bir ürün çok merakla bekliyorum sizede hayırlı olsun2-3 günde her yerde stoklar bitmiş. Kalan yerlerde fiyat de birden 22K'dan 25K'ya çıkmış. Bu kadar alan kişi var ama daha kimse inceleme yapmamış çok garip
Ben Trendyol üzerinden GPN bilişimden aldım. Akşam gidip bakacağım.
MSI'ın resmi distribütörü EbrarBilgisayardır. GPN'de güvenilirdir. Ayrıca Techburada'da güvenilir bir firmadır. Gaming.gen.tr vade farksız taksit yapmadığı için orayı tercih etmiyorum.
Yerel karartma ile ilgili yazılımsal sıkıntıları var mış ama yeni yazılım ile büyük oranda çözülmüş. MSI'ın sitesi üzerinden yeni yazılım sürümüne güncellemek lazım.
Yerel karartmanın biraz daha güncellemeye ihtiyacı var gibi. 3. seviyede siyahları olması gerektiği gibi gösteriyor ancak detayları ve renkleri biraz kırpıyor. Oyunlarda 2. seviyede her şey doğru çalışıyor ancak siyahlar 3. seviyedeki gibi doğru değil biraz glow oluyor üzerinde. Ama parlaklık muazzam. Oyundaki güneş ışığı odamı aydınlatıyor sankiBende ebrardan aldım yarın sabah elimde olacak harika bir ürün çok merakla bekliyorum sizede hayırlı olsun
Bence ucuz oled alınmamalı ben bu monitör yerine G6 düşünmüştüm fakat daha 1,2 ay önce eğitim indiriminde 16 bine düsen ürüne 26bin tabikdie vermem ve etmez tüm Türkiyede olan model nerdeyse.Yerel karartmanın biraz daha güncellemeye ihtiyacı var gibi. 3. seviyede siyahları olması gerektiği gibi gösteriyor ancak detayları ve renkleri biraz kırpıyor. Oyunlarda 2. seviyede her şey doğru çalışıyor ancak siyahlar 3. seviyedeki gibi doğru değil biraz glow oluyor üzerinde. Ama parlaklık muazzam. Oyundaki güneş ışığı odamı aydınlatıyor sanki
4070ti Superim var. 4K'dan 1080p düşürme gereği duymadım henüz. Samsung VA panelden buna geçince tepki süreleri inanılmaz hızlı geldiFast IPS böyle ise Oled'i tahmin edemiyorum
Bir sonraki monitörüm sorunları çözülmüş Oled olur muhtemelen...
Oledlerin biraz daha yolu var hocam. Bunu almadan Gigabyte'ın 4. nesil tandem woledini alacaktım ön siparişe yetişemedim neredeyse aynı fiyata miniled aldıkBence ucuz oled alınmamalı ben bu monitör yerine G6 düşünmüştüm fakat daha 1,2 ay önce eğitim indiriminde 16 bine düsen ürüne 26bin tabikdie vermem ve etmez tüm Türkiyede olan model nerdeyse.
Haklısınız oledlerde yanma konusu çok hassas ve bende korkuyorum şahsen Dünya kadar para veriyorsun doğru dürüst kullanamiyorsun birsuru önlem alman lazim miniled güzeldir şansımıza 22 ye aldıkOledlerin biraz daha yolu var hocam. Bunu almadan Gigabyte'ın 4. nesil tandem woledini alacaktım ön siparişe yetişemedim neredeyse aynı fiyata miniled aldıkHalen text clarity, burn in gibi sıkıntıları devam ediyor ve parlaklıkları Miniled seviyesinde değil henüz. Bozulana kadar bundan devam ederim sonra kaçıncı nesil olede denk gelirsek ondan alırız artık
![]()
Evet hocam. Mini-ledlerde de local dimmingi doğru düzgün yapan bir monitör yok bunların da sıkıntısı bu. Son Fw'den önce daha kötüymüş umarım düzeltirler ama şuanki haliyle level 3 dimming siyahları doğru verirken parlak olması gereken yerleri de karartıyor. Level 2 de parlak yerler doğru gözüküyor ama siyahlar tam siyah olmuyor. Umarım bu haliyle bırakmazlar. Bu haliyle normal bir IPS panelden çok bir farkı olmuyor çünküHaklısınız oledlerde yanma konusu çok hassas ve bende korkuyorum şahsen Dünya kadar para veriyorsun doğru dürüst kullanamiyorsun birsuru önlem alman lazim miniled güzeldir şansımıza 22 ye aldık
Hocam hortlatmış olacağım ancak ben de bu monitörü almayı düşünüyorum hatta ekran kartım da sizinkiyle aynıEvet hocam. Mini-ledlerde de local dimmingi doğru düzgün yapan bir monitör yok bunların da sıkıntısı bu. Son Fw'den önce daha kötüymüş umarım düzeltirler ama şuanki haliyle level 3 dimming siyahları doğru verirken parlak olması gereken yerleri de karartıyor. Level 2 de parlak yerler doğru gözüküyor ama siyahlar tam siyah olmuyor. Umarım bu haliyle bırakmazlar. Bu haliyle normal bir IPS panelden çok bir farkı olmuyor çünkü
@LamonGa hocam siz teslim almadınız mı monitörü? Alan ortadan kayboluyor çok enteresan![]()