MSI MAG 274UPF E2 27 monitör MSI MPG 274URF QD'den pahalı nasıl oluyor? QD daha iyi bir monitör?
En ucuz MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 18.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Monitör fiyat farklarının birkaç nedeni olabilir. Aşağıda, MSI MAG 274UPF E2 ile MSI MPG 274URF QD arasındaki fiyat farkını anlamanıza yardımcı olacak bazı faktörleri sıraladım:
1.
Panel Türü:
-
MAG 274UPF E2: IPS panel.
-
MPG 274URF QD: IPS (Quantum Dot) panel. Quantum Dot teknolojisi, daha iyi renk doğruluğu ve daha geniş renk gamı sağlar, bu da fiyatı artırabilir.
2.
Tazeleme Hızı:
- Her iki monitör de 160 Hz tazeleme hızına sahip fakat bakım ve soğutma sistemleri, tasarım farklılıkları nedeniyle maliyetleri etkileyebilir.
3.
Yanıt Süresi:
- Yanıt süreleri genelde benzer olsa da, üretim standartları ve test süreçleri maliyeti etkileyebilir.
4.
Ek Özellikler:
-
MPG 274URF QD: Oyun odaklı daha fazla özelliğe sahip olabilir (RGB aydınlatması, üst düzey HDR desteği vs.), bu da fiyatı artıran bir faktördür.
5.
Pazar Talebi ve İnce Üretim:
- Kesinlikle üretim ve pazar talepleri de fiyatlara etki eder. Daha çok talep gören ürünler genellikle daha yüksek fiyatla satılabilir.
6.
Kurulum ve Destek:
- Farklı ürün serileri, kurulum ve teknik destek hizmetlerinde de farklılık gösterebilir. Bu tür ek hizmetler maliyeti artırabilir.
Farklı özellikleri ve kullanım alanlarını değerlendirerek hangi monitörün ihtiyaçlarınıza daha uygun olduğunu belirleyebilirsiniz. Detaylı teknik özellikleri karşılaştırarak daha net bir karar verebilirsiniz.