MSI MAG 321 UP X24 4K 240Hz QD-OLED monitörde bazı yazılar bulanık

casper04 45

Başarılı
Merhaba. MSI MAG 321UP X24 4K 240Hz QD-OLED monitörüm var ama bazen yazılar özellikle kurulum pencerelerinde görseldeki gibi net değil, bulanık. Buna bir çare var mıdır acaba? ClearType ile ayar yaptığım halde böyle. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

@Ayhan Dönmez

Az önce aynı monitörle aynı şeyi düşündüm biliyor musun
Muhtemelen kurulum penceresinden kaynaklı. OLED olmasından ziyade çözünürlükle ilgisi var.

Az önce aynı monitörle aynı şeyi düşündüm biliyor musun
Muhtemelen kurulum penceresinden kaynaklı. OLED olmasından ziyade çözünürlükle ilgisi var.
Driver'lar kurulu ama. 4K çözünürlük, 10 bit renk ve 240 Hz seçili. Mactype yada puretype öneriliyor. Yüklesem mi acaba?

Muhtemelen Windows ölçeklendirmesi %125 veya %150 olduğu için o setup ekranları uyumsuz kalıyor ve bu yüzden bulanık görünüyor.

Bu arada monitör bulanık olsa, ekran görüntüsünde biz göremezdik zaten

Son düzenleme:
%150 ayarlı ve cleartype ayarladım yapay zeka ile. Hepsi birbirinin aynısı görünüyor aşağı yukarı diye google ai’ye attım. Onunla seçtim. Bu durumda yapacak birşey var mı o zaman? Böyle kullanmaktan başka yani. Mactype yada puretype kullansak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…