Elektronik MSI MAG A550BN 550W PSU 1.462 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 519
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 536
Sepette 1462 liraya düşüyor.

Let @Oreki check it first...

Sağır sultan bile A550BN'nin düşük bütçedeki namını duydu ama illaki merak edenler kontrol isteyebilir. 1400 liraya rakibi yok şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Let @Oreki check it first...

Herkes haberdar aslında bu modelden, ideal bir giriş seviyesi modeli. Fiyatı da epey iyi piyasa koşullarına göre.

Sağır sultan bile A550BN'nin düşük bütçedeki namını duydu ama illa ki merak edenler kontrol isteyebilir.

Aynı anda. Ya ben kontrol merci değilim be. Siz de biliyorsunuz çoğu modeli.

Her indirim zamanın da param kalmamış oluyor. Gerçekten PSU'ya ihtiyacım vardı.

Geçenlerde Deepcool PK550D aldım, buna da bakmıştım ama daha yukarı fiyattaydı. Şimdiye kadar beklesem alırdım mis gibi, çok iyi PSU. Biraz pişman da oldum erken davrandığım için

Geçenlerde Deepcool PK550D aldım, buna da bakmıştım ama daha yukarı fiyattaydı. Şimdiye kadar beklesem alırdım mis gibi, çok iyi PSU. Biraz pişman da oldum erken davrandığım için

Pişman olacak bir şey yok, hemen hemen aynı kalitede ürünler. PK550D ve A550BN arasındaki tercihte eğer fiyatları aynı olsaydı A550BN alırdım, çünkü hakkında elimizde çok daha fazla bilgi var. PK550D için biraz limitli, bazı testleri ortada yok.

"A550BN daha iyidir." algısı da muhtemelen A600DN öneren, kendisine kalitesiz olduğunu insan gibi anlatınca saldıran tipler falandır. Çünkü MSI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…