Son derece riskli bir ünite. O da muhtemelen CWT DSA platformunun ürünü. DSA platformu maalesef çok kötü. Doğum tarihi 2012.O sirada Thermaltake TR2S 750W 80+ kullanan ben(2015 model)
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500TL
DarthGorsoy
Bilgin
Son derece riskli bir ünite. O da muhtemelen CWT DSA platformunun ürünü. DSA platformu maalesef çok kötü.
İlginç bir şey ya. 12900K 5.3GHz'de yanında da 3070'i 2023'ten beri bir ton elektrik kesintisine rağmen çalıştırmaya devam ediyor. Her gece uyumadan önce arkadan güç anahtarını kapaliya getiriyorum ama.
Coil whine veya herhangi bir kronik sıkıntısı olmadığından eminiz değil mi?
Yorumları incelemek gerek hocam.
Bu faydalı bir şey değil hocam. Hatta kapasitörler sürekli doldur/boşalt olacağı için zarar verebileceğini okumuştum.Her gece uyumadan önce arkadan güç anahtarını kapaliya getiriyorum ama.
DarthGorsoy
Bilgin
Bu faydalı bir şey değil hocam. Hatta kapasitörler sürekli doldur/boşalt olacağı için zarar verebileceğini okumuştum.
Hmm, sürekli elektriklerin kesildiği ortamlarda daha güvenli geliyordu ama şimdi buna da gerildim.
220 katındaki bulk capler kolay kolay tamamen boşalmaz, zararı yok diye düşünüyorum ben.Bu faydalı bir şey değil hocam. Hatta kapasitörler sürekli doldur/boşalt olacağı için zarar verebileceğini okumuştum.
Zararı yoksa da faydası da yoktur diyebiliriz gibi.220 katındaki bulk capler kolay kolay tamamen boşalmaz, zararı yok diye düşünüyorum ben.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
10 senelik CWT CSB platformuna dayanan, içindeki fanların ve devre bileşenlerinin dağıtıldığı bölgeye göre değiştiği yüz karası bir PSU maalesef.
A650BN iç yapısı ile Pylon 650 iç yapısı arasında gözle görülebilen fark nedir acaba?
Şuna bakabilirsiniz.
Son düzenleme:
Hocam A650bn daha iyi değil mi CX650'den? İkiside aynı fiyatta hemen hemen hangisi daha mantıklı?
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
@michaelscofield, bir önceki gri etiketli CX650'ler A650BN'den önde. A650BN daha ucuz olursa alınabilir ama fiyatı yükselmiş.