Bütçe
4000

Gunesgkce

Çalışkan
Şuanda amazon prime day adı altında 6 ayın en ucuz fiyatı gözüküyor akakçe'de vesaire bugün amazon prime day'in son günüymüş ve benim bir psu ihtiyacım var fiyatı uygun geldi bitmeden de alasım var ancak bu fiyat gerçekten avantajlı mı ve bir daha böyle bir indirim yakalayabilir miyim merak ediyorum. Aşağı yukarı bu bütçelerde başka bi öneriniz varsa ona da açığım bu psu'nun modüler olması ve fiyatı baya yakınlaştırdı beni.
Satıcısı da amazon ve 7 yıl garantisi var mış. Kronik fan sesi sorunu var mış bazı bu modellerde satıcısının amazon olması o yandan rahatlatıyor sorunsuz iade veya değişim yapabilirim diye düşünüyorum.

Şuanda amazon prime day adı altında 6 ayın en ucuz fiyatı gözüküyor akakçe'de vesaire bugün amazon prime day'in son günüymüş ve benim bir psu ihtiyacım var fiyatı uygun geldi bitmeden de alasım var ancak bu fiyat gerçekten avantajlı mı ve bir daha böyle bir indirim yakalayabilir miyim merak ediyorum. Aşağı yukarı bu bütçelerde başka bi öneriniz varsa ona da açığım bu psu'nun modüler olması ve fiyatı baya yakınlaştırdı beni.
Satıcısı da amazon ve 7 yıl garantisi var mış. Kronik fan sesi sorunu var mış bazı bu modellerde satıcısının amazon olması o yandan rahatlatıyor sorunsuz iade veya değişim yapabilirim diye düşünüyorum.
Merhaba,

12VHPWR girişi ve 4 adet PCI-E girişi olması gerçekten büyük avantaj. 80+ Gold sertifikasına da sahip ayrıca modüler bir güç kaynağı. Bence satın alınabilir.

Yakın fiyata cratos 850W, 1K üstüne enermax dfx var. Almazdım.
Önerim Cratos 850W. Bende aldım gayet güzel ileriye dönük bir güç kaynağı.
cratos'a baktığımda arasında 500tl gibi bir fark var ancak bu 500tl bile şuan ne yazık ki benim için çok sayılabilecek düzeyde bir sayı.
genel olarak 750W psu'lara bakıldığında A750GL sizin için nasıl yerde bu arada güç kaynağını ryzen5 7600 ve rx9060xt 16gb ile kullanacağım. Yani bu güç kaynağını fiyatından bağımsız değerlendirirsek nasıl bir durumda?