Bütçe
5500
Full modüler bulmak zor. High Power performance FS var ama modüler değil. MSI MPG A850GS modeli ara sıra 6500TL civarına düşüyor bütçe oraya çıkarsa ona bakılabilir. A850GL'den çok çok daha iyi bir model.
A850GS'nin güncel fiyatı 8000 imiş 😐 O bütçelere çıkmam zor, 6500 bile çok gelir. Bunu da zaten fiyatı yüzünden düşündüm.

Fan sesi haricinde beni üzecek bir durumu var mı peki? Şimdiki PSUm Thermaltake'in bir kasasından çıkmış, 700W, modeli vesaire belli olmayan bir PSU. 10 yıldır bunu kullanıyorum da değişmezsem yakında elimde kalacak 😂 Günlük olarak bakıyorum o yüzden modellere de.

A850GS'nin güncel fiyatı 8000 imiş 😐 O bütçelere çıkmam zor, 6500 bile çok gelir. Bunu da zaten fiyatı yüzünden düşündüm.

Fan sesi haricinde beni üzecek bir durumu var mı peki? Şimdiki PSUm Thermaltake'in bir kasasından çıkmış, 700W, modeli vesaire belli olmayan bir PSU. 10 yıldır bunu kullanıyorum da değişmezsem yakında elimde kalacak 😂 Günlük olarak bakıyorum o yüzden modellere de.
İç bileşenler iyi değil onun dışında yok.

O bütçe de full modüler dediğim gibi zor. Biraz üstünde FSP VİTA GM var yalnızca.

Corsair RM850e'de 5500TL'ye düşmüştü yakın zamanda. Yine düşerse o daha iyi MSI'dan.

İç bileşenler iyi değil onun dışında yok.

O bütçe de full modüler dediğim gibi zor. Biraz üstünde FSP VİTA GM var yalnızca.

Corsair RM850e'de 5500TL'ye düşmüştü yakın zamanda. Yine düşerse o daha iyi MSI'dan.
Redditte vesaire de bakındım da fanın 3-8 ay gibi sürelerde bozulması sorununu yaşayanları gördüğüm için siparişi iptal ettim, sese katlanılırdı ama fan bozulacak kadar kalitesizse almaya gerek yok. Corsairın RM850e modelini takip ediyorum 6000 aşağısına inerse onu alacağım. Yardımınız için çok teşekkür ederim 💕

O zaten biraz fantezi deneyen markalarda oluyor genelde. Everest'in bazı modellerinde falan potansiyometreli fan ayarlama var mesela.
Hocam tekrar konu açmayayım dedim, Zalman Teramax II SE modeline ne diyorsunuz? 6.090 TL fiyatı var Hepsiburada'da, satıcısı da resmi satıcısıymış. ZM850-TMX2SE model numarası.

Son düzenleme:
Başta web sitesi garip durduğundan tereddüt ettim ama FSP'nin kendi web sitesinde yetkili satıcı olarak bulunduğundan buradan FSP VITA 850GM satın aldım 😂 LTT Lab testlerinden vesaire de gayet iyi sonuçlar almış, sadece %50 yükte GOLD değerleri sergilemiş kalan yüklerde PLATINUM değerlerde, PSU Tier listesinde de performans açısından A tier ama daha ucuz komponentler kullanıldığından B+ demişler, Cybenetics testlerine de baktım Platinum sertifika almış ve özellikle verimlilik ile ses konusunda çok başarılı gibi, siz de önerdiniz, o zaman alayım dedim 😂Fiyatı biraz bütçemin üzerinde ama çok iyi bir PSU gibi geldi fiyatına kıyasla. Tek merak ettiğim bu PSU bu kadar iyiyse neden daha çok karşıma çıkmıyor? Bilinen bir problemi vesaire var mıdır?

1773189201988.webp

Başta web sitesi garip durduğundan tereddüt ettim ama FSP'nin kendi web sitesinde yetkili satıcı olarak bulunduğundan buradan FSP VITA 850GM satın aldım 😂 LTT Lab testlerinden vesaire de gayet iyi sonuçlar almış, sadece %50 yükte Gold değerleri sergilemiş kalan yüklerde Platinum değerlerde, PSU Tier listesinde de performans açısından A tier ama daha ucuz komponentler kullanıldığından B+ demişler, Cybenetics testlerine de baktım Platinum sertifika almış ve özellikle verimlilik ile ses konusunda çok başarılı gibi, siz de önerdiniz, o zaman alayım dedim 😂Fiyatı biraz bütçemin üzerinde ama çok iyi bir PSU gibi geldi fiyatına kıyasla. Tek merak ettiğim bu PSU bu kadar iyiyse neden daha çok karşıma çıkmıyor? Bilinen bir problemi vesaire var mıdır?

Eki Görüntüle 232289

Sadece bazı kişilerde fanı birkaç ay veya yıl sonra ses yapmaya başlayabiliyor. Fan konusunda kaliteli değil.

Bu arada LTT Labs'in testlerine pek bakmayın. Çok güvenilir değiller. HWBusters'da değil gerçi. Sırf sponsorluk aldıkları için Bulk kapasitörü bile bile Nippon Chemi Con göstermişler ama normalde Toshin Koygho. TK daha alt düzey bir kapasitör üreticisi.

Hocam tekrar konu açmayayım dedim, Zalman Teramax II SE modeline ne diyorsunuz? 6.090 TL fiyatı var Hepsiburada'da, satıcısı da resmi satıcısıymış. ZM850-TMX2SE model numarası.
Hemen dibinde FSP olduğu için bana mantıklı gözükmedi. 5500TL civarında olsaydı olabilirdi ama.

Son düzenleme: