RM750 gibi ölüm sessizliğinde çalışan bir PSU'dan A850GL'ye geçmek hayal kırıklığı oldu. Nomralinden çok uygun bir fiyata aldım, ama yine de pişmanlık.
hwbusters.com
PSU'yu satın almadan önce çok incelmesini okudum. CWT'nin GPX platformunun ATX 3.0 halini kullanan oldukça iyi bir model. İlgili incelemenin 3. sayfasında ve son değerlendirme kısmında fanın kalitesizliği üstüne basıla basıla söylenmiş, bütün bunları okudum ancak bu kadar olmasını beklemiyordum. Diğer tüm incelemelerde de fan sesi rahatsızlık vermiş.
Yakın zamanda PSU'nun garantisini hiçe sayıp fanı değiştireceğim. Alacaklara bilgilendirme olsun, bu PSU fan sesi yüzünden ALINMAZ. Aynı platformu kullanan ve sıfırı çok daha ucuz olan Bitfenix BFG Gold'a yönelinebilir. Onun fan sesleri için sitesinde, ne kadar doğru bilinmez, %60 yük ve altında 18 desibel olarak bahsedilmiş ki oldukça sessiz bir değer.
Sesin videosu:
MSI MAG A850GL PCIE5 850W PSU Review - Page 3 of 11 - Hardware Busters
Hardware Busters - MSI MAG A850GL PCIE5 850W PSU Review - PSUs
hwbusters.com
Yakın zamanda PSU'nun garantisini hiçe sayıp fanı değiştireceğim. Alacaklara bilgilendirme olsun, bu PSU fan sesi yüzünden ALINMAZ. Aynı platformu kullanan ve sıfırı çok daha ucuz olan Bitfenix BFG Gold'a yönelinebilir. Onun fan sesleri için sitesinde, ne kadar doğru bilinmez, %60 yük ve altında 18 desibel olarak bahsedilmiş ki oldukça sessiz bir değer.
Sesin videosu: