MSI MAG A850GL güç kaynağının kabloları nasıl bağlanmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan betabeyaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 118
  • Etiketler Etiketler
    guc kaynagi

betabeyaz

Çalışkan
MSI MAG A850GL sahibiyim. İçinden bir ton kablo çıktı ve kablolar nereye girecek, bir fikrim yok.

Öncelikle güç kaynağımda 2 adet ATX, 4 adet CPU & PCI-E, 1 adet 12V-2x6, 4 adet SATA-MOLEX girişi var.

Anakartımın üzerinde ise 4 adet giriş var: 1 adet uzun ve büyük olan ATX girişi, alt bölümde yer alan PCI_PWR1 bölümü, en üstte yer alan CPU_PWR1 ve CPU_PWR2 bölümü.

Sahip olduğum kablolar ise şöyle: Üzerinde sadece bir kısmında “CPU” yazan 2 adet CPU kablosu, yine üzerinde bir kısmında “PCI-E” yazan 2 adet PCI-E kablosu, 1 adet iki uçlu ATX kablosu, 1 adet 12V-2x6 kablosu ve 2 adet de HDD için olduğunu düşündüğüm SATA kablosu.
Anakartın üzerinde bulunan ATX büyük bölümünün tek kablosu olduğundan onu kolaylıkla buldum ama güç kaynağı giriş yerinde 2 tane girişi var. İkisini de mi takmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kablolari yerlerini bilmiyorsaniz bence hiç takmayın sıkıntılı bir durum olabilir ama derseniz ben kendime inanıyorum bu videoyu izleyerek yapın

Kablolari yerlerini bilmiyorsaniz bence hiç takmayın sıkıntılı bir durum olabilir ama derseniz ben kendime inanıyorum bu videoyu izleyerek yapın
Bana faydasi olmayan bir video. Farkli uclara ve girislere sahibim. Video da 1 tane islemci girisi var ben de 2 tane var. Atx kablo cikisimda iki tane kablo var psu giren 10pinlik ve 18pinlik. Anakart uzerinde ki ekran karti girisinden bahsedilmemis.

Bana faydasi olmayan bir video. Farkli uclara ve girislere sahibim. Video da 1 tane islemci girisi var ben de 2 tane var. ATX kablo cikisimda iki tane kablo var PSU giren 10pinlik ve 18pinlik. Anakart uzerinde ki ekran karti girisinden bahsedilmemis.

Sizinki tam moduler PSU mahalledeki bir bilgisayarcidan destek alsan daha iyi olur bence bir de en sondaki fotoğraf kasa fanları ARGB ise SSD SATA yoksa ona gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…