ThePrestige

Gelişen
MSI MAG A850GL 80+ Gold aldım MSI bilindik markadır diye. Sistem Ryzen 7 7800X3D, AMD 9070XT, MSI Pro B840 anakart, Lexar 790 NVMe 1 TB, RAM Patriot Venom Viper. Bu güç kaynağı kaliteli midir, değiştirmeli miyim? Bu sisteme yeterli gelir mi?
Screenshot_2026-07-01-15-35-41-612_com.amazon.mShop.android.shopping.webp

Son düzenleme:
MSI istiyorsan A-G kodunu al. GL ürünleri dandik. Fanı kötü, koruması kötü. Amazon'dan almışsın zaten. İadesi ve para iadesi toplamda 1 ya alır ya almaz.

MSI istiyorsan A-G kodunu al. GL ürünleri dandik. Fanı kötü, koruması kötü. Amazon'dan almışsın zaten. İadesi ve para iadesi toplamda 1 ya alır ya almaz.
Aldıktan sonra baya bir süre geçti iade olmaz ama erken aşamada değiştirmeli miyim? Yenisini satın almak gibi. 2-3 yıl götürmez mi sistemi?

Aldıktan sonra baya bir süre geçti iade olmaz ama erken aşamada değiştirmeli miyim? Yenisini satın almak gibi. 2-3 yıl götürmez mi sistemi?
Şimdi götürür götürmez bir şey diyemem. Millet Powerboost, Gamepower gibi dandik firmaları hala kullanıyor. Onlara bir şey olmuyor sana olabilir veya olmaz. Teknoloji şans işi.

Şimdi götürür götürmez bir şey diyemem. Millet Powerboost, Gamepower gibi dandik firmaları hala kullanıyor. Onlara bir şey olmuyor sana olabilir veya olmaz. Teknoloji şans işi.
Sistemi 3-4 seneye yükseltmeyi planlıyorum, yavaş yavaş bir daha alacağım tüm parçaları iyice araştırıp alacağım. Kafam yeni yeni basmaya başladı bu konulara. Önceki PC'm Windows 7'ydi, muhtemelen de DDR2 falan. Yani baya bir bilgi eksiği ile topladım. İleride inşallah 1000W güzel bişey alırım sistemi yükseltirken.

Cevabı çözüm olarak nasıl işaretleyecğim telefondan yapılıyor mu aceba bulamadım tuşu