Muhammetserdarr Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 34 Beğeniler 3 Yer İstanbul 22 Şubat 2026 #1 Merhaba arkadaşlar. MSI MAG CoreLiquid 360R V2 kullanıyorum ama RGB ışıkları sürekli yeşil yanıp sönüyor. Ayarını yapamadım, anakart uygulaması karışık, anlayamadım. Anakartım Gigabyte B650 Eagla EX.
Merhaba arkadaşlar. MSI MAG CoreLiquid 360R V2 kullanıyorum ama RGB ışıkları sürekli yeşil yanıp sönüyor. Ayarını yapamadım, anakart uygulaması karışık, anlayamadım. Anakartım Gigabyte B650 Eagla EX.
L Lovni Çalışkan Katılım 20 Şubat 2026 Mesajlar 44 Beğeniler 16 23 Şubat 2026 #2 Muhammetserdarr dedi: Merhaba arkadaşlar. MSI MAG CoreLiquid 360R V2 kullanıyorum ama RGB ışıkları sürekli yeşil yanıp sönüyor. Ayarını yapamadım, anakart uygulaması karışık, anlayamadım. Anakartım Gigabyte B650 Eagla EX. Genişletmek için tıkla... Hocam selam. 3-pin 5V ARGB doğru yere takılı mı?-Gigabyte Control Center kurulu mu? Eğer control centerdan ayarlamaya çalışıyorsanız. RGB Fusion bölümüne girip ARGB cihazı görünüyor mu kontrol eder misiniz? Eğer görünüyor ise Static / Rainbow modlarına almayı deneyin Artı 0 Eksi
Muhammetserdarr dedi: Merhaba arkadaşlar. MSI MAG CoreLiquid 360R V2 kullanıyorum ama RGB ışıkları sürekli yeşil yanıp sönüyor. Ayarını yapamadım, anakart uygulaması karışık, anlayamadım. Anakartım Gigabyte B650 Eagla EX. Genişletmek için tıkla... Hocam selam. 3-pin 5V ARGB doğru yere takılı mı?-Gigabyte Control Center kurulu mu? Eğer control centerdan ayarlamaya çalışıyorsanız. RGB Fusion bölümüne girip ARGB cihazı görünüyor mu kontrol eder misiniz? Eğer görünüyor ise Static / Rainbow modlarına almayı deneyin