7303

Uzman
Hepsiburada'da 400 TL kadar bir kuponum var, ürün bana 2.000 TL civarı bir fiyata gelecek. Bu fiyata alabileceğim daha iyi sağlam bir kasa var mıdır? Varsa önerilerinizi bekliyorum, yoksa alınır mı? Parçalarımın rahat sığacağı sorun çekmeyecek bir ürün arıyorum.
  • ASUS TUF 6700 XT.
  • Thermalright Phantom Spirit 120 SE.

Bu kadar bütçe harcamak istemiyorum. Şöyle 1.000-1.500 TL'ye daha uygun kasa varsa tercihim ondan olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'da 400 TL kadar bir kuponum var, ürün bana 2.000 TL civarı bir fiyata gelecek. Bu fiyata alabileceğim daha iyi sağlam bir kasa var mıdır? Varsa önerilerinizi bekliyorum, yoksa alınır mı? Parçalarımın rahat sığacağı sorun çekmeyecek bir ürün arıyorum.
  • ASUS TUF 6700 XT.
  • Thermalright Phantom Spirit 120 SE.

Bu kadar bütçe harcamak istemiyorum. Şöyle 1.000-1.500 TL'ye daha uygun kasa varsa tercihim ondan olur.
İstenilen fiyat aralığında, 1.000-1.500 TL arasında ve bileşenlerin rahat sığabileceği alternatif kasa önerileri sunabilirim. Aşağıdaki kasalar hem sağlamlık hem de hava akışı açısından iyi seçeneklerdir:

1. Cooler Master MasterBox Q300L
- Fiyat: Genellikle 800-1.200 TL arasında bulunur.
- Özellikler: İyi hava akışı, kompakt yapısı ve çok sayıda fan montaj noktası ile öne çıkar.

2. Corsair 100R
- Fiyat: 1.000-1.300 TL arası.
- Özellikler: Doğru hava akışı, şık tasarım ve kolay montaj özellikleri vardır.

3. Deepcool Matrexx 30
- Fiyat: 600-800 TL civarı.
- Özellikler: Kompakt tasarım, iyi hava akışı ve cam panellerle şık bir görünüme sahiptir.

4. Aerocool Bolt Mini
- Fiyat: 700-900 TL arası.
- Özellikler: Yüksek hava akışı ve iyi soğutma özellikleri ile dikkat çeker.

Bu alternatifleri değerlendirerek, bütçenize uygun bir kasa bulabilirsiniz. Eğer daha fazla bilgi veya başka alternatif isterseniz lütfen belirtin.